keskiviikko 4. tammikuuta 2012

aikas mukavaa :)


Mukavat tokottelut porokoirien ja australianpaimenkoirien kanssa.


Myrtti ensin paikallamakuuseen Taimin ja Pepsin kanssa. Pari minsaa piilossa, yllättävän rauhassa oli, vaikka ei olla aikoihin tehty (eikä varmaan ikinä kahta minsaa piilossa), pari kertaa haisteli maata.


Jaava meni paikallamakuuseen Taimin ja Roosan kanssa. Jaava sitten päätti, että aika tylsää tää makoilu ja kahteen otteeseen palautin sen.. Voi dementikko. No, ehkä se selittyy sillä, että ei olla treenattu paikallamakuuta.. Tää siis treenilistalle!


Myrtti teki omalla vuorollaan luoksetulon stoppeja Lauran palkatessa. Tämän jälkeen seuraaminen, liikkeestä maahan, nouto + kaukot ekaan nousuun asti, josta palkka. Aikasta hienoa, etten sanois. Vähän tietysti jotain pieniä virheitä, varasti noudon (mutta piti irroituskäskyyn asti hyvällä otteella!), jotain pientä taisi seuraamisessakin olla. Mutta. Myrtti teki hyvällä motivaatiolla ja hyvässä vireessä. Jei :)


Jaavan oma vuoro koostui seuraamisesta, liikkeestä istumisesta + ruudusta, jossa palkka. Seuraamisissa vähän huuteli, mutta muuten teki hyvin. Ruutua ei löytänyt, mutta parit toistot ja taputukset, niin sinne meni. Pitää siis muistaa yhdistää tuo ruutu ja kaket ja tunnari noihin "kokeenomaisiin" ja palkkaamattomuustreeneihin. Jaavahan on nyt muuten löytänyt ruudun ihan hyvin. Palkkauksen jälkeen tehtiin tunnari ja Jaava oli aika hurjassa vireessä (vähän jänskätti, että kuin käy). Tehtiin kokeenomaisesti ja mitä vielä, niin se oma vaan tuli :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti