lauantai 10. joulukuuta 2011

Pientä heräämistä tokon suhteen


Me ollaan nyt kyllä vaivuttu johonkin talvihorrokseen treenailujen suhteen.. Joten aamusella tokoiltiin Lauran luona.


Jaava teki liikkuroituna kaukoja (aluksi tosi hyvin, mutta sitten jäi levy päälle) ja luoksetuloa (molemmat stopit hyvät!). Nyt treeneihin mukaan ihan vain asennossa pysymistä liikkurin huudellessa. Ja sitten niitä viiveitä käskyjen kanssa. Kokonaisuutena Jaavan treenit oli aika mukavat :). Kaket on mennyt hurjasti eteenpäin.


Myrtti aloitti luoksetulon stopilla ja oli ihan kuutamolla. Laura viskoi sitä sitten namilla ja lopuksi ihan jees suoritus. Myrtti osaa siis stopin ihan ok (ainakin hetkittäin...), mutta liikkeenä ei toimi. Liikkeestä seisomista, jossa Myrtti oli taas ihan kuutamolla. Pysähtyminen tosi hyvä, mutta mun kävellessä taakse ->kääntyy. Pelkkää asennossa pysymistä ja lopulta ihan ok suorituksia. Näitä lisää! Loppuun seuraamista, jossa Myrtti olikin ihan super hyvä! Hyvin Myrtti kokosi itsensä treenissä, vaikka välillä meinasi vähän vaipua synkkyyteen. Se oli ehkä tän treenin paras anti, ettei se jäänyt sellaiseen "anteeksi olen olemassa" -moodiin.


Mette oli vuorossa viimeisimpänä. Mette teki parit perusasennot ja siinä pysymiset + seuraamisen alkeita. Jonkun pitäisi potkia mua perseelle, että suunnittelisin noi Metenkin treenit.. Nyt se ei kyllä etene yhtään, kun tehdään aina vaan samoja juttuja ilman mitään ajatusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti