torstai 22. joulukuuta 2011

Hyvän mielen aamutokot


Mette päätti ihan itse olla ensimmäinen ja annoinpa sen sitten olla eka. Eh.. (Tultiin metsästä autolle ja tyyppi juoksi suoraan kentälle. Isot tytöt oli menossa sentääs autoon.) Meten kanssa vauhtinoutoa, hyvä ote, hyvä vauhti, superi peenu! Maahanmenoja, joissa alkoi räksyttää.. Pitkästä aikaa kosketuslätkää. Hyvin Mette muisti. Loppuun vielä tolpan kiertoa ja lelulla leikkimistä. Mette vaan on aika ihku :)


Jaava pääsi seuraavana. Aloitettiin pienellä seuraamisella ja liikkeestä istumisella. Liikkeestä istuminen on hyvä. Vaihteeksi kaukoja. Takapalkalla ja tein varmaan 10 metristä, Jaava teki kaikki asennonvaihdot oikein ja oikealla tekniikalla! Kyllä se sitten osaa yllättää. :) Loppuun Jaavankin kanssa kosketuslätkää.


Myrtti voi Myrtti. Myrtillä on taas hormoonit treenailun kannalta oikealla mallillaan, se on ihan jousilla :D. Seuraamista, jossa se painaa mun jalkaa vasten niin, etten edes kunnolla voi kävellä. Noutoa kokonaisena liikkeenä, ei ongelmia. Myrtti vaan tulee sivulle ihan hassusti, viskoo etujalkoja, korvat lintassa ja häntä heiluu :D. Tyypillä on hauskaa. Kaukoja, joissa juuri takaa tuli koira kentälle treenaamaan. Myrtin olisi tehnyt mieli pöhkiä ja korvat oli taka-asennossa, mutta se teki kaikki asennonvaihdot oikein ja ripeästi! Ihan loistavaa. Sitten sitä luoksetulon stoppia. Ensin viskoin namia ja stopit taas hyvät. Sitten liikkeenä ja Myrttihän stoppaili. Väliin suoria ja väliin stoppeja, kaikki onnistui! Ohhoh. Myrtti oli ihan intopiukeena ja olisi mielellään treenaillut vielä lisää. Nyt se oli siinä vireessä missä toivonkin sen olevan, se tarjoaa itse ja on koko ajan kontaktissa eikä tarvitse pyydellä.


Varsinaiset hyvän mielen treenit, kun kaikkien puuhastelut sujui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti