maanantai 20. syyskuuta 2010

Voivoi


Kun avoinluokka on nyt suoritettu, niin ei auta kuin alkaa työstämään voittajan liikkeitä. :) Ollaan tehty ruutua (namikippo), tunnaria (väärät puolen metrin päässä ja oma jonkin matkaa niiden takana piilotettuna), istumista ja kakeihin otettu seisominen mukaan. Tunnarissa piti vähän helpottaa, kun alkoi ottamaan väärän suuhunsa samalla kun etsi omaa. Yritetään nyt vain vahvistaa sitä nenän käyttöä ja oikeaa viretilaa. Liikkeestä istumista tehtiin tänään ensimmäistä kertaa ja käsiavuilla onnistuu hyvin. Nyt vain pitää pikkuhiljaa päästä avusta eroon. Katsotaan, että mitä meidän kakeista tulee.. Nyt ainakin sujuu hyvin, kun ollaan ihan lähekkäin ;).


Myös Myrtti on saanut tokoilla. Myrtin kanssa on vahvistettu liikkeestä seisomista, tehty seuraamisia, luoksetuloja liikkeenä + vauhtiluoksetuloja + palkkaa on tullut pelkästä istumisesta (meinaa hipsiä perään tai nousta seisomaan) ja avoimen kakeja. Niin ja tietysti Myrtin lempparia eli ruutua! Nouto on nyt jätetty hetkeksi unholaan..


Pitkästä aikaa kaivoin naksun esille ja oon naksutellut tyttöjä koriin sekä ottamaan sukkia pois jalasta. Jaavalle nää olikin jo ennestään vanhoja juttuja ja se onkin lähinnä muistutellut näitä mieleensä. Myrtti oppi tosi nopeasti menemään laatikkoon, mutta sukkien ottaminen pois jalasta on vielä harjoitteluasteella. Mitäköhän sitä sitten naksuttelisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti