keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Agiii


Meillä oli yli 20 esteen rata, jossa päästiin painelemaan ihania pitkiä suora sekä mukavia koukeroita. Tuli testattua sekä heittämistä että keilaamista ;) Pakko myöntää, että ei se heittäminen vieläkään ekalla onnistunut, mutta tokalla lähti! Oli siitä viikonlopun säätämisestä se hyöty, että nyt ei mennyt koko tunti heittämisen opetteluun  ;). Jaava oli ihan paras! Mentiin kyllä medinä, mutta nyt älysin lähteä oikeaan aikaan liikkeelle enkä jäänyt ihmettelemään koiran puuhia. Saatiin tosi tiukkoja käännöksiä ja Japutti oikein meni siivekkeitä nuolemalla. Oikein hyvän mielen agit! :)


Koska Myrttinen oli sen verran jumissa, joutui pikkuneiti tyytymään pieneen seuraamispätkään, jääviin ja leikkihetkeen. Mukavasti teki Myrde hommia. Meinaa nyt vain tarjota seisomisessakin maahanmenoa..


Ja ettei ihan tottis kokonaan jää agin jalkoihin, niin tällä viikolla Jaava on tehnyt tunnaria ja ruutua. Tunnari meinaa vähän kosahdella.. Pitää nyt palata askel taaksepäin, sillä alkuviikosta se teki aina vasta kolmannella oikein (ottaa väärän mukaan, kun lähtee omaa etsimään. sylkäisee väärän, kun oma löytyy). Tänään sitten teki ekalla niin, että otti heti väärän eikä edes miettinyt mitään. Tuli sivulle ja aloitti haukkumisen, en ragoinut mitenkään. Heitteli kapulaa, tökki mua, huuti... Lopulta lähti etsimään omaa ja löytyihän se.. Tämän jälkeen Jaava tauolle ja Myrde pääsi tekemään ruutua ja seisomista. Myrtti sekoitti edelleen vähän seisomista maahanmenoon. Eka ruutuun meno meni melkein banaaniks, toisella meni hyvin. Jaava pääsi sitten vielä kokeilemaan tunnaria ja nyt ekalla oikein! Teki tosi hyvin ja rauhallisesti hommia. Tähän sitten lopetettiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti