keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Verijälki numero 5


Nyt on ajettu viidennet verijäljet. Jäljet ehtivät vanhentua n. 23 tuntia, aamulla satoi vähän vettä, mutta kun mentiin ajamaan oli pouta (maa kuitenkin ihan märkä).


Myrtti: Jäljellä siis yhteensä pituutta n. 450m. Ensin 150 m suoraa, kulma oikealle ja 150m ja kulma oikealle ja vielä 150 m suoraa. Myrtti menee aika kovaa, mutta varsinkin kulmat tarkasti. Toiseen kulmaan asti sujui hyvin, mutta viimeisellä suoralla vähän katosi jälki. Sen kuitenkin selittää varmaan se, että siinä näkyikin ihan lähellä jonkun toisenkin jälkimerkkejä..Myrtti teki kuitenkin koko ajan hommia, mutta loppujäljen risteili sivuttaissuunnassa, kun normaalisti se menee ihan suoraan. Törmättiin myös maa-ampiaispesään, mikä vähän häiritsi suoritusta. Varmaan oli viime viikkoinen ampiaisepisodi mielessä. Muutamat polkujen ylitykset meni yhtä lukuunottamatta mallikkaasti. Viimeisellä suoralla ollut polku sitten vähän aiheutti päänvaivaa. Hyvin kuitenkin kaikenkaikkiaan meni!


Jaava: Ensimmäistä kertaa Jaavalle yksi kulma vasemmalle. Ensin 100 m suoraa ja kulman jälkeen jatkui vielä n. 60 m. Jaava löysi alun kyllä hyvin, mutta ei taaskaan lähtenyt etenemään jälkeä pitkin. Näytin sille makausta ja sanoin uudestaan "jälki" ja sitten lähdettiin etenemään. Kun siitä alkukankeudesta päästiin, sujui jälki lopulta Jaavaksi hyvin! Kulman se teki tarkasti, eikä yhtään höösännyt vääriin suuntiin. Suoraan lähti jälkeä pitkin vasemmalle! Jaavalle tuotti vähän ongelmia pari tielle osunutta polkua, kun se mieluusti lähtisi niitä pitkin menemään. Pysähdyttyäni se kuitenkin jatkoi hyvin jälljen suuntaan. Jaavalla on vähän eri tyyli mennä jälkeä kuin Myrdellä, kun se hakee jäljen molemmilta puolilta hajua eli vähän risteilee. Myrttihän menee normisti ihan suoraan. Pitää se kuitenkin tehdä vielä ensi kerralla myös Jaavallekin jälki ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti