perjantai 3. syyskuuta 2010

Tokoa


Eilen oli tytöillä vapaapäivä, joten tänään sitten taas treenattiin ;). Koska on tylsän sateinen päivä, niin ekana leikittiin noutoleikkiä sisällä ja vähän opeteltiin suuntia. Alakerran naapurit varmaan tykkäs, kun juoksin huoneesta toiseen koirat perässä. Yritin vaan saada Myrttiä tuomaan mulle kapulaa.. Mulla oli pari metallikapulaa ja yksi puinen ja kaikki kapulat nousi ilmaan ihan hyvin :). Onneksi ei Myrttikään arastele tuota metallia, enää tarvitsisi se nouto opettaa ;). Pyysin siis Myrttiä tuomaan kapulaa (sai itse valita minkä) ja kun se meni kapuloille, juoksin toiseen huoneeseen. Näin Myrde juoksi mun perässä ja kapula suussa! Yritän nyt siis vahvistaa, että kapula suussa tullaan eteenpäin, kun tää aina peruuttelee se suussa (Tiinan naksutteluiden tulos, jes! Mulle ei siis saisi naksutinta edes antaa..). Jaava kävi vaan hakemassa kapuloita, eikä edes pureskellut puista. Hyvähyvä! Suuntia tehtiin niin, että koira merkin taakse ja samalla tasolla namikupit. Vuorotellen molempia suuntia.


Käytiin kuitenkin reippaina kentällä. Jaavalle kokeenomainen ja palkaton treeni. Paikallaolo 3 min piilossa, seuraaminen, jäävät, kaket, nouto, luoksetulo ja hyppy. Palkan sai paikallaolon jälkeen ja sitten hypyn jälkeen (tehtiin koejärjestyksessä liikkeet). Paikallaolo, seuraaminen, jäävät ja kaket ok! Niissä ei ollut mitään sen suurempia ongelmia. Noudon varasti, luoksetulossa kaksi käsimerkkiä ja hypyssä kaksi istu -käskyä ja sitten se oli niin sivussa ja kiersi esteen. Kuitenkin palkka hypyn jälkeen (niinkuin kokeessakin olisi saanut). Pakko myöntää, että olis tehnyt mieli ottaa heti uusiksi, mutta ei sitten otettu ;).


Myrtti teki liikkeestä maahanmenoja (palkka maahanmenosta), avoimen kakeja (olin 5m päässä) takapalkalla, seuraamista (palkka odotteli kentänlaidalla) liikkeestä seisominen (isolla käsiavulla) ja alokasluokan hyppyä (palkka seisomisesta). Myrtti oli oikein pätevä :). Seuraamisessa käännäkset oikealle ja vasempaan sekä täyskäännös, malttoi tehdä hyvin vaikka käännettiin nameille selkä. Myrtillä kun aina on vähän ongelmia kääntää ruoalle selkää..


Jaava teki Myrtin jälkeen vielä vähän korjauksia. Ekana parit hypyt, nyt ei mitään ongelmia. Noudossa treenattiin paikallapysymistä ja lopuksi luoksetulon stoppeja. Apuohjaaja (=Antti) viskoi sivusta Jaavaa lihapullilla ja se vaikutti toimivan ihan hyvin. Loppuun vielä tunnari, nyt kapulat oli ehkä 30-40 cm päässä meidän varpaista. Antti laittoi väärät ja piilotti oman kauemmaksi. Jaava teki hyvin hommia ja tämän takia jätettiin yhteen toistoon! Hyvähyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti