lauantai 25. syyskuuta 2010

Vähän sitä ja tätä


Oli sen verran kiireinen viikko, että jäi blogin kirjoittaminen.. Tiistaina tytöt pääsivät kouluun mukaan, kun oltiin koko päivä metsässä ja muuten ei oltaisi ehditty Myrtsin hierontaan. Oli hauska huomata, että tytöt pitivät koko parinkymmenen henkilön joukkoa koko ajan silmällä. Välillä menivät edellä ja sitten viimeisenä jne. Myrtti ainakin näytti välillä ihan siltä, että se olisi oikein laskenut kaikkien olevan koossa! :D Kai niillä joku paimenvaisto sitten on vielä olemassa? Myrtin hieronnasta oli suunta Jaavan kanssa agiliitämään, mutta jäi meidän liitelyt vähän lyhyiksi. Joku oli maneesilla jättänyt rautaharavan piikit ylöspäin ja tietysti Jaava loikkasi suoraan haravaan yrittäessään hypätä leluun kiinni.. Jaavalla nätti vekki anturoiden välissä, onneksi ei mitään sen pahempaa käynyt! Ja nyt se on jo ihan kunnossa, kun olen sitä putsaillut ja laittanut basibactia.


Keskiviikkona käytiin Mykyn kanssa tokoilemassa kentällä ja olikin hyvät häiriöt, kun kentällä oli myös pentutottikset. Myrtti teki paikallamakuun 2min Mykyn vieressä ja oli varsin levollisen näköinen. Kävin palkkailemassa kuitenkin useampaan otteeseen. Taidettiin tehdä seuraamista, jääviä, kakeja ja ihan vain leikkiä. Seisomiset meinaa mennä edelleen maahanmenoiksi, mutta käsiavulla pysähtyy hyvin. Olin oikein tyytyväinen Myrttiseen, kun se häiriöistä huolimatta keskittyi hyvin. :) Jaava makoili myös 2 min Mykyn kanssa, olin osan aikaa selkä koiraan päin. Japutti teki ainakin noutoa, hyppynoutoa, liikkeestä istumista.. Eipä tainnut mitään se isompia ongelmia olla!


Perjantaina tottisteltiin Taimin kanssa maneesilla. Jaavan kanssa ruutua, noutoleikkiä (toi ekana ison metallin! pieni metalli jäi viimeiseksi ja se oli Jaavan mielestä ällö), liikkeestä istumista, kakeja ja ruudun loppuosaa. Jaavalla oli kierrokset aika korkealla, kun se taisi kuvitella pääsevänsä agiliitämään. Myrdeliini teki myös ruutua, noutoa, jääviä (edelleen menee seisomisissa maahan ilman kättä). Nyt me taas testataan uutta juttua tuohon noutoon ;) (Lauralle kiitos neuvosta!). Myrtti osaa a) juosta kapulalle b) nostaa kapulan c) tulla vähän matkaa kohti, mutta tiputtaa kapulan matkalle. Eli nyt tehdään tuota palautushommelia niin, että kävelen koiran edessä takaperin ja tarjoan kapulaa. Ihan hyvin Myrtti alkoi ottamaan kapulaa ja kun pidän siitä kiinni, niin sen on käveltävä eteenpäin.


Kotosalla molemmat on tehneet tunnaria, kosketusalustaa, luoksetulon seisomisia ja maahanmenoja sekä suoria..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti