keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Treenit jatkuu

Alkuperäinen suunnitelma oli pitää SM-kisojen jälkeen tokotaukoa ja tehdä vaan aksaa ja jälkeä. Juoksujen takia aksaa ei päästä tekemään ja tokomotivaatio nousi kisaturistina ollessa. Joten tällä viikolla on joka päivä treenattu tietenkin tokoa! Nyt on keskitytty pääosin avoimenluokan liikkeisiin, koska alokkaaseen ei enää mennä. Eniten tekemistä on kaukoissa ja paikkamakuussa (piilomakuita tehty ehkä kolme kertaa ja niin, että olen vain käväissyt). Muut liikkeet on edes jollain tasolla. Luoksetulon stoppi on leikkien hyvä, mutta liikkeenä tehtynä vähemmän hyvä.. Ruutua on tehty myös ja noutoa. Jotain hyvää näissä hellekeleissä, kun ei tule ääntä :D. Muuten helle ei Metteen vaikutakaan.

Jaavan kanssa on väännetty ruutua. Kun juna menee raiteillaan, niin junahan menee.. Eilen oli kunnon tahtojen taisto, jonka taisin voittaa. Tänään nimittäin ruutu löytyi hyvin ja hyvällä asenteella menikin. Kaukoja on tehty takapalkalla, metukkanouto on hyvä ja luoksetulossakaan ei ongelmia. Tunnaria pitäisi tehdä, siinä on eniten tekemistä. Josko tuo mummokin syksyllä kävisi vielä jonkun kokeen :)

Myrtti on saanut keskittyä palloleikkeihin, seuraamisen vasemmalle käännöksiin, kaukoihin, noutoon ja ruutuun. Nyt alkaa kaukot onnistumaan ekoilla käskyillä, eikä se jäädy sinne maahan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti