sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Medi-Mette!

Eilen oli jännittävä päivä. Kaikista jännittävin osuus oli heti aamusella, kun oli vuorossa virallinen mittaus. Mette on tarkan millin tyttö ja just eikä melkein MEDI. Tuomari laitteli jalkoja eri asentoihin ja kyllä, joka kerralla keppi osui maahan. Sormenkin tuomari sai mahtumaan väliin, joten uskottava se oli. Pikku-Mette on pikkukoira :)

Ei siinä kauaa ehtinyt huokaista, kun piti oikeasti mennä tutustumaan rataan. Ensimmäisenä agirata, joka vaikutti mukavalle. Mette lähti medien ensimmäisenä, mutta rataantutustuttiin minien kanssa, joten aikaa oli vielä lämppäillä tutustumisen jälkeenkin. Hyvä rata muuten, mutta keinulla lennettiin. A-este ja puomi olivat hyvät, hyvin pysähtyi alastulolle. Keppeihin olin super tyytyväinen, teki ne, vaikka hidastuikin! Kepeiltä päästyään sitten oikein kiihdytti renkaalle ja putkeen :D Taisi Mettekin huokaista helpotuksesta, että huh selvittiinpä niistäkin. Radalta 5, aika jotain -13 ja sij. 2

Vielä oli edessä hyppäri, jossa kolmen hypyn jälkeen houkuttimena putken väärä pää. Mun _piti_ tehdä valssi, mutta jäin kun tikku p*skaan ja sinnehän se sujahti. Mun jalat ei vaan liikkuneet mihinkään ja seisoa tönötin paikallani :D Kuvittelin, että se lähtee vähän hitaammin ja että mulla on hyvin aikaa... No, tehtiin kuitenkin rata loppuun. Kepeille asti hyvää menoa, jätti vikan välin pujottelematta ja idioottina aloin korjaamaan. Siitä päästyään yritti sinkasta palkalle ja loppu meni sitten säätämiseksi.

Meten molempien lajien kisadebyytit on sujuneet mukavissa tappohelteissä, mutta eipä tuo helle näytä kamalasti vaikuttavan ainakaan näin lyhyt kestoisissa suorituksissa. Oikein tyytyväinen olin myös siihen, että ensimmäistä kertaa ikinä aksattiin ulkona ja kun tuota taukoakin on takana, niin ei voi olla kuin tyytyväinen. Nyt vaan keppi- ja keinu-treeniä, niin päästään taas kisaamaan! Ja päivän tavoitekin täyttyi, kun agilityä ei "tarvinnut" jättää lajivalikoimasta ;)

Suuret kiitokset Tuijalle kuvista ja lentävän lapinkoiran ikuistamisesta!


Korvat lintassa ei voi kuulla estekäskyä

Lapinlentokoira






1 kommentti: