tiistai 9. heinäkuuta 2013

Agirotu Ylöjärvellä 2013

Olin ilmoittanut Myrtin varakoiran varakoiraksi lapinkoirien medi-joukkueeseen, kun "se on joka tapauksessa paikalla". Taisin tämän puoliksi unohtaa silloin, kun Mette aloitti juoksun ja kaiken kivan piti jäädä väliin. Lauantaina kännykkä piippasi ja Myrttiä tarvittiinkin joukkueeseen. Ei siinä muuten mitään, mutta en ollut sunnuntaita pyytänyt töistä vapaaksi, koska Metellä oli se juoksu.. Pikkusen siis piti järjestellä asioita, hommata sijainen töihin (oli muuten helpommin sanottu kuin tehty), Mette tarvitsi hoitajaa ja muuta mukavaa, mutta loppusaldona oltiin lauantai-iltana Ylöjärvellä klo. 22.30 ja telttakin nousi saman vuorokauden puolella pystyyn :D. Hyvä me! Oli muuten illalla ihan pirun kylmä ja joku oli ainakin lähtenyt helletamineissa matkaan.. Onneksi teltassa oli iso läjä koiria ja lopulta ihan turkasen kuuma. Jaavasta on tullut ihan hassu mummeli, se vaan nautiskeli pienellä kiepillä makuupussin päällä, kun muut koirat olisivat jo halunneet pihalle viileämpään.

Montaa tuntia ei nukuttu, mutta reippaina ja hyvällä mielellä herättiin sunnuntaina. Hellettä riitti ihan riittävästi, niin kuin agirotuun kuuluukin. Vähän meinasi alkaa siinä jännittää, kun eihän Myrtti ollut edes nähnyt esteitä ties milloin viimeiksi, saati sitten treenannut. Kisattiin me viime syksynä ne yhdet möllikisat ja onhan se käynyt jotain muutaman esteen pätkiä tekemässä satunnaisesti. Luotin siihen, että kyllä mamma hommansa hoitaa. Olikin oikein hauska mammalomalta paluu, kun kolme vuotta sitten samaisessa paikassa jäi mammalomalle (eli on kisannut viimeiksi ja silloisen syksyn juoksusta astutettiin) :D Ja yksi pennuistakin oli joukkueessa.. Myrtti teki oman hommansa juuri niin hyvin kuin voin vain toivoa ja tulokseksi nolla! Vähän hiipui vauhti parissa kohtaa, mutta kun en mennyt himmailuihin mukaan, niin löytyihän sieltä mammankin töppösistä vauhtia. Kontaktejahan se ei osaa tai siis ehkä osaisi, jos oisin sanonut alastulokäskyn :P. Myös Riddu ja Sissi tekivät nollat ja Saralle yksi rimanpudotus ja puomilta luiskahdus. Hienoa menoa jokaiselta ja se riittikin kilpailevien medien 7. sijaan. Ei yhtään hassumpaa pikkulappalaisilta.

Tässä vielä video. Joukkueessa Myrtin tytär Sissi (Taivaannastan Iseeviot), Myrtti (Vehkaliinan Suomyrtti), Myrtin Riddu-täti (Taivaannastan Diidasatni) ja Sara (Dimolin Saraliina).

Hurjan hauska päivä, olipas kivaa olla pitkästä aikaa agikisaamassa :)

1 kommentti:

  1. Näytti siltä, kuin kolme ensimmäistä oli ollu sama koira:)Hienosti meni kaikilta!

    VastaaPoista