keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kumpparit jalkaan ja menoksi!

Ennen aksatreenejä väsytti ja laiskotutti, vettäkin tuli taivaalta ja olisi niin tehnyt mieli vaan jättää väliin. Ja ajatus märän koiran + maneesin yhdistelmästä sekä kuran määrästä ei kiehtonut niin yhtään. Päätin, että ei ainakaan varpaat kastu ja kiskaisin kumpparit jalkaan. Olisi ehkä pitänyt ottaa ne lenkkarit ainakin mukaan.. Rataantutustumisessa vähän kirosin kenkävalintaani, en mitenkään tulisi ehtimään minnekään :D Nina oli nimittäin tehnyt kunnon vappuserpentiinikiemurat, huhhuh. Treenien jälkeen oli ihan super hyvä mieli, Mette oli pätevä ja selviytyi hyvin vaikeasta radasta. Jopa ne kepit (etupalkalla kuitenkin, ei nähnyt vientiä) meni mallikkaasti. Saatiin positiivista palautetta, että ollaan kehitytty ja meidän yhteistyö alkaa olemaan kohdillaan. Hyvä me!

Tokoa ollaan tehty ainakin vähän joka päivä. Tänään oli vähän häiriötreeniä, alkutreeni sujui hyvin. Tehtiin pääasiassa kehääntuloja, liikkeellelähtöjä ja maahanmenoja. Hinkattiin luoksetuloa ja loppuun pertsassa kontaktia häiriköitynä. Metelle oli tosi vaikeaa, kun vierestä juoksi koira ruutuun tai leikki tms. silloin kuului piip. Näitä häiriötreenejä vaan lisää, just niitä tarvitaan :)

Talviturkit heitettiin vappunaLöytyipä kännykästä myös muutamat talvella otetut räpsyt, mä jo melkein kaipaan noita hankilenkkikelejä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti