lauantai 18. toukokuuta 2013

Nuorten koirien koulutuspäivä

Tällä viikolla on treenattu joka päivä jotakin. Pääosin treenit on sujuneet mukavasti ja kaiken on kruunannut kesäiset kelit :). Jaava ja Myrtti kävivät myös hierottavana. Myrtti oli aika hyvässä kunnossa ja Jaava ihan jumissa. Jaava pääseekin parin kolmen viikon päästä uudelleen käsittelyyn.

Tänään meillä oli nuorten koirien koulutuspäivä, jossa kouluttajina Kata ja Oili. Aikaa oli ruhtinaallisesti, kun tehtiin 2 koiraa samanaikaisesti. Oikein hyvää häiriötä tuli samalla ja oli mukava huomata, ettei Mette reagoinut mitenkään toiseen treenaavaan koiraan. Katan kanssa tehtiin seuraamista ja luoksetulon jättöä. Jätössä Meten pää pyörii ja tähän saatiinkin hyviä vinkkejä. Ja oli muuten aikasta kiva, ettei Meteltä tullut kertaakaan ääntä luoksarissa! Vaikka toistojakin tuli useampia ja olin koko ajan varma, että no nyt ainakin tulee ääni.. Onneksi olin väärässä :)

Oilin kanssa tehtiin tunnaria, joka on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Meillä oli aika pitkä tauko, että ei sitä tehty ja nyt kun viikolla pitkästä aikaa tehtiin, niin ei Metellä ollut koko liikkeestä mitään hajuakaan.. Tänään onneksi alkoi näyttää normaalimmalle ja Mette sai taas juonesta kiinni. Loppuun tehtiin vielä vähän häiriötreeniä, jossa Mette meni koko ajan lankaan, kun sen piti seurata ja Oili huuteli stoppia. Tehtiin vielä kaikkea mahdollista sekaisin ja hyvin kuunteli. Näitä pitäisi tehdä useammin :)

Kiva päivä ja treenimotivaatio on kyllä melkoisen korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti