perjantai 3. toukokuuta 2013

loppuviikon tokoilut

Vaikka viime päivityksessä kaipailin jo hankikantoja, niin kyllä vaan on ollut ihana treenata ulkona ja lämpimässä auringonpaisteessa. Eikä ole tarvinnut palella!

Eilen treenattiin Einen kanssa Patarilla. Jaaputti teki ruutua, luoksarin, vähän seuraamista ja tunnarin. Ruutukin löytyi, vaikka yhtä haastavaa se aina on.. Luokse, seuraaminen ja tunnari hyvät. Myrttinen humputteli pallon kanssa, seurasi ja teki luoksetuloa suorana ja stopilla. Myrtti oli kyllä taas tosi hyvässä vireessä ja teki kivasti. Mette teki alkuun kontaktitreeniä, kun Manta leikki pallolla. Muutamaan otteeseen huomautin ja sitten tsemppasi. Ruutua, luoksetuloa, seuraamisen käännöksiä. Loppuun vielä paikkamakuu Mantan kanssa, olin lähellä ja Mette oli rento. Kivat treenit :)

Tänään Hollolan kentällä. Mette otti alkuun häiriötä Hikasta, mikä kuului äänenä. Nopeasti se kuitenkin "unohti" Hikan ja äänetkin jäi. Hyppyä, hyppynoutoa (ääni), ruutua, luoksetulo ja seuraaminen. Loppuun vielä paikallaolot. Mette oli jotenkin vähän väsyneenoloinen, ehkä ensimmäinen lämmin päivä talven jälkeen vaikutti? Pääasiassa hyvä treeni ja saatiin onnistumisia luoksarissa. Jaava ja Myrttikin pääsivät treenaamaan, kun piti saada Giusalle häiriötä. Jaava oli tapansa mukaan tohkeissaan (ikä on vain numeroita!), ruutu oli vaikea, seuraa ok, hyppynouto ok ja luokse ok. Myrtistä olin positiivisesti yllättynyt, ei ottanut vieraista koirista häiriötä! Alkuun palloleikit, seuraamista, luoksetulon stoppia (surkeita) ja avo-kaket. Hyvällä mielellä oli Myrtti tänäänkin, kiva juttu!   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti