torstai 14. kesäkuuta 2012

Patarilla


Olipas mukavata :) Eilen päästiin uuteen paikkaan ja uusien treenikavereiden kanssa. Häiriötäkin riitti jalkapalloilijoista, mutta hyvin mahduttiin sekaan. Jaava aloitti paikkamakuulla. Jalkapalloilijat oli selän takana, hyvin makoili. Muutaman kerran piti kyllä kurkkia, että kuin se siellä makoilee. Muuten Jaavan hommat koostui ruudusta ja tunnarista. Ruutua tehtiin ihan läheltä ja treenattiin vaan oikeaa paikkaa. Tehtiin jokaiselta sivulta ja alkoi hyvin tarjoamaan oikeaa kohtaa. Alku oli kyllä aika karmivaa, sillä kun ei oo vieläkään hajukaan koko liikkeestä.. Tätä jankattiin aika kauan ja Jaava oli sopivan väsy kokeenomaiseen tunnariin. Tehtiin kaksi kertaa ja molemmilla työskenteli nätisti. Ainoastaan kapulan luovutukset oli hyvin mielenkiintoisia, viskeli minne sattuu... Mutta ihan sama, pääasia että oma tuli!



Myrtti  aloitti myös paikkamakuulla. Myrtillä meni kaiketi jotain korvaan ennen treeniä, sillä se pyöritteli ja rapsutteli hurjasti. Paikkamakuussakin makoili korva kenossa ja alkoi sitä koko ajan rapsuttelemaan (ja sama jatkui vielä kotona). En kyllä nähnyt siellä mitään, mutta ikävälle se tuntui. Myrde teki häiriöseuraamista, ei pahemmin häriköitynyt. Noutoa käskytettynä, varasteli koko ajan.. Nyt pitää vaan palkkailla pysymisestä. Luoksetuloja, stoppi huono, mut vauhti super. Myrtin treeniin ei voinut olla kuin tyytyväinen, mun häiriöherkkä eläin ei ottanut häiriötä vieraista liikkureista, jalkapalloilijoista eikä uudesta paikasta! Myr oli tosi hyvässä vireessä ja motivoitunut. Eikä into ja vauhti hiipunut helteisessä kelissäkään. Mahtia :)



Mette leikki narupallolla, teki vauhtinoutoja ja pentuluoksareita. Etevä se oli Mettekin. Sen luoksetulon vauhti oli aika hurja, en halua edes ajatella, että se pitäisi joskus siitä pysäytellä...Meme oli myös aikasta hiljainen, kerran alkoi komentaa ja murahdin siitä. Ja ehkä ensimmäistä kertaa se hiljeni siitä. Kivaa. Meten noudot on myös aikasta jees normikapulalla, metalli on nyt koko jengillä ruokakuppireenissä. Nimittäin 2/3 osaa ällösi kapulaa, kun pitkästä aikaa sen kaivoin kaapista. Eikä se Jaavallekaan mikään "jeejee" ole. Toivottavasti kohta on :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti