sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ei vois enää enemmän mennä päin mäntyä


Olis pitänyt tajuta jo aamun verijäljestä, että tänään ei kannata treenailla. Suunnattiin Lauran kanssa Löytylle. Jaava aloitti ja päätin, että se saa tehdä voittajan palkatta ja kokeenomaisena läpi ilman tunnaria. Huokaus. Seuraaminen ok, liikkeestä istumisessa annoin tarkoituksella vartaloavun, noudot muuten ok, mutta luovutukset tosi huonot, tyyppi nousee seisomaan, kun otan kapulan. Luoksarissa reagoi liikkuriin ja perusasennosta maahanmenot ei onnistu. Ei niin millään. Kaukot oli ihan sieltä ja syvältä ja ruutua ei löytänyt.



Mette aloiti noudoilla. Eikä sitten muuta tehnytkään, kun lens niska pers otteella autoon. Että mua harmittaa ja suututtaa ja suoraan sanottuna vituttaa. Mette otti ja kävi huutamassa kentän toisessa päässä olevalle koirakolle ja kävi vielä haistelemassa sitä treenaavaa koiraa. PRKL. Enpä olisi ihan heti tätä uskonut. :(



Hengähdystauon jälkeen Mette teki vielä vähän ohjatun noudon oikeeta. Teki ihan jees, mutta ei tehnyt kunnon kaarta. Mut oli pakko tehdä vielä jotain, että jäisi parempi mieli. Meille molemmille.



Myrtti teki parit vauhtinoudot, koska mua veetutti sen verran. Myrtti teki kuitenkin hyvin :)



Ja jotta voin huomenna maksimoida vitutuksen, kävin tekemässä Myrtille verijäljen vanhenemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti