keskiviikko 24. elokuuta 2011

Treenilöisii; agia ja tokoa


Maanantaina aamusella Löytynmäellä tokoa uudessa porokoiraseurassa, kun käytiin Jonnan kanssa treenaamassa. Myrtti aloitti ruudulla, jossa palkka valmiina. Hyvin meni. Jonna vei muutaman kerran namia, kun Myr ei nähnyt. Eipä ongelmia :) Nyt varmaan pitäisi aloitella ruudun loppuosan tekeminen erikseen. Saisi joskus liikkeen valmiiksikin. :) Tehtiin häiriökakeja, olin lähellä eikä ollut ongelmia. Avoimen hyppyä, Myrtille pitäisi tehdä paljon käskytystreeniä. Se herkästi tekee omatoimisesti, kun kuuluu "käsky". Sama kävi luoksetulossa. Jonna sitten palkkasi Myrtin luoksetulossa taakse, kun kesti paikallaan. Loppuun noutojuttuja, johon tuli hyviä uusia vinkkejä. Kiitos vaan Jonnalle! Ehkä Myrtin noudossa huomaa sen, että joku nimeltä mainitsematon inhoaa pitotreenejä ja on vaan kiire saada kapula pois. Jostain kumman syystä Myrtillä on yhtä kiire ;)


Jaava pääsi puuhastelemaan tunnarin kanssa. Eka taisi olla ok, sitten alkoi tulemaan vähän virheitä. Se nappasi väärän, mutta vaihtoi omaan. Olisi ehkä pitänyt tehdä vain se yksi toisto, sillä jossain vaiheessa Jaava meinasi alkaa pelaamaan kapuloilla. Loppuun kuitenkin ihan ok suoritus, ei maistellut vääriä. Vähän voittajan kaukoja ja loppuun oman etsiminen heinikosta. Voi olla, että Jaava ei kuitenkaan tule koskaan korkkaamaan voittajaluokkaa. Se ei mielellään katso ylöspäin eli seuraaminen tuntuu inhottavalle. Se kyllä seuraa, mutta ei sillein kuin pienet jaavat normisti seuraa. Katsellaan mihin suuntaan tuo sen terveys menee, mutta pääasia että sillä olisi mahdollisimman mukavat eläkepäivät.


Mette Myttynen aloitti ruudulla, jossa namikippo. Eipä ongelmia. Tehtiin vähän liikkeestä seisomisen/luoksetulon stopin alkeita, namista luopumista, istumisia, maahanmenoja ja jotain hömppää. Meme oli koko treenin hiljaa! JEEEEEE :)


Tiistaina olikin vuorossa Metskun agilityt. Mette tiesi heti minne tultiin ja huuuuuto alkoi nopeasti. Voi kakrua. No, huutakoon. Voin ostaa itselle ja treeniryhmäläisille vaikka korvatulppia.. Nyt vaan yritetään pitää sen motivaatio ja vire ylhäällä, joten joudutaan kestämään huutoa. Kaikkea ei voi saada :P Mette teki putkia, siivekkeillä takaakiertoja ja pyörityksiä. Puomin alastuloa hihnassa, edelleen meinaa tarjota 2onn2off-asentoa mua kohti. Loppuun hyvät toistot, oli ihan suorassa! Nyt pitäisi muistaa liittää käskysana.. Jos sitten ensi kerralla ;) Mutta Mette oli kyllä oikein tsäpäkkänä treeneissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti