tiistai 30. elokuuta 2011

Jei :)


Maanantaina aamusella maneesille Lauran ja porotyttöjen kanssa. Meidän treeniporukassa on uusi ihana jäsen, Suri(na). Voiko koiranpentu olla hieman suloinen. Mette menetti nyt söpöys- ja pentutittelinsä, sorry :D


Mette aloitti ruudulla, jossa namikippo. Juoksi vähän vinoon, mutta suoristi itse. Tehtiin myös noutokapulan tökkäsyä ja tästä se lähtee.. Onnistuin naksauttamaan muutaman kerran, kun se tökkäsi + nousi seisomaan. Aika napakasti alkoi tarjoamaan seisomista. :P Myrtti aloitti oman settinsä myös noutokapulan pitotreenillä. Alkuun oli rauhaton ja hössötti, mutta hyviäkin pitoja nähtiin. Tätä vaan nyt vahvistetaan. Tehtiin myös kolme ruutua, ekalla namikippo, tokalla tyhjä ja kolmannella kippo. Hyvä! Olikohan siinä Myrden eka setti.. Jaavan setti koostui 2xtunnarista. Epävarma, käyttää nenää, tullessaan kapuloille vähän hepuloi ja hössöttää, mutta toi oman. Mitäköhän keksisi? Se kyllä etsii rauhassa, mutta heti osuessaan kapuloille, sille iskee vähän "paniikki". Laitetaan mietintään. Jaava teki vielä kakeja, joissa teki niin hyviä asennonvaihtoja kuin luoksetuloja + vääriä. Itseasiassa ei varmaan kauhean fiksua tehdä sen kanssa kakeja, kun se ei niitä kovin rauhassa tee..


Myrtin toinen setti olikin kokeenomainen pitkästä aikaa. Tehtiin pieni pätkä seuraamista, liikkeestä maahan ja liikkeestä seisomisesta palkka. Huomasi, ettei olla tehty aikoihin. Heti nousi "vanhat" ongelmat pintaan. Alkoi katselemaan liikkuri-Lauraa, keskittyminen vähän herpaantui, MUTTA teki silti liikkeet hyvin pientä ajatuskatkosta liikkeestä maahanmenon seuraamisessa, kun tuli hyvä haju. Korjasi itse virheensä ja nopeasti seurasi mallikkaasti. Nämä takaisin treeneihin!


Meten toinen setti koostui liikkuritreenistä. Vähän reagoi aluksi käskytyksiin, mutta ei paljoa antanut häiritä. Mette siis sai istua (ja syödä samalla namia, kun eihän se kestä paikallaan...) sivulla, kun Laura liikkuroi. Nämä voisi ottaa Metellekin ohjelmistoon, niin tottuisi heti, että ne kuuluu asiaan. Vahvistelin seisomista ja maahanmenoja, loppuun "pentuluoksetulo". Tuli muuten niin kovaa, kuin pikkukintuilla pääsee ja piti vähän kiljuakin matkalla. Mette kyllä tekee kaiken aina 110%. Mitattiin vielä Meten säkä ja kyllä, medi-mitan alle meni.. Nyt sitten Mette saa luvan lopettaa kasvamisen. Kiitos.


Illasta käytiin vielä väsyttämässä Annen ja collieiden kanssa Metteä. Mette olikin ihan innoissaan ja juoksi Pihlan ja Taran kanssa sydämensä kyllyydestä. Kyllä niillä olikin hauskaa :D Huomasi muuten Metestä, että ei olekaan isot tytöt mukana. Pitäisi muistaa liikutella sitä ilman isojen turvaa, että oppisi seisomaan omilla jaloillaan. Tänään onkin agilitypäivä, jee!


Syksyiset tytötEi kommentteja:

Lähetä kommentti