torstai 11. elokuuta 2011

Liitelyä ja misseilyä


Tiistaina Mette vei Myrtin agitreenipaikan ;). Mette sai tehdä pentujuttuja, suoraa ja mutkaputkea, pussia, muuria, siivekkeiden välistä juoksemista (eteenmenoa) ja siivekkeiden kiertoa. Testattiin vähän puomin alastuloa ja se oli siinä. Mette oli pätevä! Vauhtia, motivaatiota ja intoa riitti. Mette myös ajattelee mitä tekee ja nopeasti hoksasi juttuja. Ja ihme kyllä, alkuräkytyksen jälkeen hiljeni :) Pussin meni jo kangas ihan alhaalla, ekalla kerralla pidettiin vähän pussin suuta ylhäällä. Eipä siinäkään mitään ongelmia.


Myrtti joutui tyytymään tokojuttuihin. Tehtiin liikkeestä maahanmenoa ja noutoa. Sain Myrtin istumaan paikallaan ja pitämään kapulaa. Eipä piiloblondi ole tajunnut vain sanoa, että "odota"..... Annoin siis Myrtille kapulan ja sanoin odota, no Myrttihän odotti. Oon vaihteeksi miettinyt asioita liian monimutkaisesti :D


Keskiviikkoiltana oli Jokimaan raviradalla match show. Kerrankin satuin olemaan aamuvuorossa, joten suuntasin illaksi Jokimaalle. Metelle teki tosi hyvää olla pitkästä aikaa koiratapahtumassa, huomasi ettei olla aikoihin oltu.. Alkuun vähän hössötti, mutta rauhottui nopeasti. Pääsi sitten vähän leikkimään porokoiranpentu Jästin ja lapinkoiranpentujen Muhkun ja Nellan kanssa. Meten leikkikavereihin liittyi vielä ainakin valkoinen paimenkoira ja jo ennestään tuttu australianpaimenkoira. Leikkihetkien jälkeen keskittyminen olikin jossain ihan muualla.. Kehässä Mette tarjosi hanakasti maahanmenoa ja istumista + peruuttamista. Juoksuosuus meni ihan hyvin, mutta seisomista ei oikein nähty :D Pitää vissiin opettaa sille se ennen lauantaita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti