perjantai 8. huhtikuuta 2011

Torstaiset tokot


Maijan ja tyttöjen kanssa käytiin Porvoon D&C -hallilla. Mattopohja ja lämmin halli oli oikein kiva juttu, kun ulkona tuli vettä ja räntää vaakatasossa.. :)


Myrtti aloitti paikallamakuulla Nyytin vieressä, meni vasta tokalla maahan ja ennakoi (tuli jopa vähän vastaan) ylösnousun. Muutamat setit tuota sivulla maahan ja palaamista, hyvin alkoi pelittää. Pitäis vaan muistaa ettei palkkaa tuu kuin ekalla käskyllä tottelemisesta (ohjaajalle sapiskaa). Sitten mentiin meidän ongelmaan eli jääviin. Myrtti tarjoaa maahanmenoa aina, jos eka jäävä on ollut maahan. Tehtiin ekana maahan ja tämän jälkeen seisomista. Myrtti tarjosi hanakasti maahanmenoa. Heittelin vähän namia, niin saatiin seisomisiakin aikaiseksi. Maijalta tulikin hyvä vinkki, että itse peruuttaa ja tekee vuorotellen molempia. Näin näkee heti, mitä koira tarjoaa. Tämä otetaan nyt treeneihin mukaan! Myrtti alkoi myös vähän ennakoimaan, niin taidettiin tehdä pieni seuraamispätkä johonkin väliin. Nouto on samalla mallilla kuin on ollutkin, eli Myr ei osaa pitää kapulaa. Seurautin Myrttiä kapula suussa, silloin pitää hyvin. Otetaan nämäkin ohjelmistoon! Parit suorat luoksetulot. Ekalla tuli vähän hitaammalla laukalla, tokassa oli jo ihan hyvä vauhti. Palkka tuli vauhdista. Sit Myrtti taisi mennä tauolle.


Jaava teki ruutua lätkällä. Olipas taas vähän vaikeeta. Jaava pongaili hämymerkkejä, mutta löytyi se ruutukin lopulta. Tehtiin piiiitkästä aikaa ruutu kokonaan (välipalkka lätkästä) ja ei ollut loppuosassa ongelmia. Tein kyllä isot avut seuraamiseen. Ruutujen jälkeen tehtiin luoksetuloa. Ekan seisomisen Maija palkkasi namilla taakse, tais pysähtyä ihan ok. Maahanmeno isoilla avuilla ihan ok, palkka multa. Tehtiin muistaakseni vielä toinen seisominen namin heitolla taakse ja sitten suora luoksetulo. Suorassa vauhti oli tasainen, mutta ei ihan niin nopea kuin normisti. Hyppynoudossa vinoja heittoja ja sitä, että en ollutkaan suoraan esteen takana. Vinot heitot ei kyllä olleet kauhean vinoja, mutta niissä ei ongelmia. Kun olin esteen sivussa, olikin vaikeeta kiertää hypyn kautta hakemaan kapula. Jaava meinasi oikasta ja oikasta.. Näitä pitäisi tehdä siis paljon! Ekan satsin loppuun vielä tunnari. Jaava meni ja nappasi kapulan, joka (sattumalta??) oli oma.


Myrtin toka satsi alkoi liikkeestä seisomisella, joka ok! Alokasluokan hyppyä, muistaakseni hyvä. Ruutua, lätkällä. Myrtin ruutu löytyi muistaakseni ihan hyvin.. Ei, kun ekalla kävi hyppäämässä etuviistossa olleen hypyn. Mutta muut toistot ihan hyvin. Myrttikin sai tehdä ruudun loppuun asti. Myrtti ihmetteli, kun sieltä piti tullakin vielä seuraamaan! Loppuun tehtiin hieman pidempi seuraaminen, Myrtti pongaili merkkejä ja esteitä jne. Myrtti on ehtiväinen! Pitäisi paljon tehdä oikein kunnon häiriköintejä..


Jaavan toinen setti alkoi paikallamakuulla (olin piilossa), Nyytin tehdessä omia juttujaan. Hyvin pysyi, vaikka Nyyti teki aika lähellä hyppyä jne. Sitten tehtiin tunnari, jossa nosteli pari väärää, mutta jatkoi haistelua ja toi oman. Tunnari tarvitsee siis varmuutta. Metallinoutoa, jossa eka oli hyvä!! Muutamilla seuraavilla toistoilla ällösi kapulaa. Vielä pitkä seuraaminen, jossa oli aluksi vähän löysä. Loppua kohti parani :)


Mette kävi vähän sisällä leikkimässä (ei oikein innostunut), tekemässä kosketuslätkää ja katsekontaktia. Metsku sai myös moikata Unna-mummiaan, joka olikin vähän jännittävä tyyppi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti