keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Maneesilla tottista


Tänään saatiin uuttakin seuraa treeneihin, kun käytiin Lauran & koirien ja Teijan & karjisten kanssa maneesilla. Tavoista poiketen, aloitti Myrtti parin minuutin paikallaololla Ruutin ja Taimin kanssa. Myrtti pysyi hyvin, mutta vähän haukotteli, lipoi huuliaan ja käänsi lonkka-asentoon.


Jaava pääsi kuitenkin ensimmäisenä oikeisiin hommiin. Jaavalle ruutua kupilla, juoksi koko ajan vinosti/mutkitellen, lopulta kuitenkin suoraan, johon lopetettiin. Ruutu kuitenkin löytyi, mikä ei aina ole ihan niin itsestäänselvyys! Tehtiin luoksetulo "liikkeenä", mutta palkaten molemmista stopeista. Ekaa kertaa tehtiin sekä seisominen että maahanmeno peräkkäin. Tää oli yllättävän hyvä! Maahanmenossa isot avut, jotta varmasti menee maahan ja seisomisessa ei pysähtynyt ihan heti, mutta pysähtyi kuitenkin. Jaava yleensä meinaa juosta läpi... Toisella toistolla tehtiin ihan vain suora ja hyvällä vauhdilla tultiin. Hyvä Paputti! Viimeiseksi tehtiin hyppynoutoa, jossa meinasi kiertää menosuuntaan. Takaisin tullessa hyppäsi. Tukittiin sitten kiertomahdollisuus ja johan hypättiin molempiin suuntiin. Hyppynoutoa on kyllä tehty hyvin vähän ja viimeiksi ties milloin, niin varmaan vaan jotain epävarmuutta.


Myrtille myös ruutua, jossa kuppi. Myrtti meni ihan ok, mutta vähän meinasi maneesin sulotuoksut viedä huomiota.. Teki kuitenkin hommia, vaikka huomasi ettei keskity 100 %. Alokasluokan hyppyä, ei kai mitään isompia ongelmia? Sitten oli hurjana tavoitteena tehdä liikkeestä maahan, luoksetulo ja seisominen kokonaisina liikkeinä, josta lopuksi superpalkka. Maahanmeno hyvä, luoksetulo myös mutta seisomisessa maahan.. Hinkattiin sitten seisomista. Vähän harmitti, kun olis tehnyt mieli antaa palkka jo luoksetulosta (super vauhti!) ja sit meni säätämiseksi. Tää oli hyvä muistutus, että pitää tehdä niitä kokeenomaisia..


Mette teki parit perusasennot käsiavulla, leikki lelulla ja hengaili vaan.


Mette Makkonen oli iltalenkillä vähän tuhma!!! Oltiin jo melkein kotona, kun tyyppi jäi jotain haistelemaan ja ajattelin että kierretään "metsän" läpi eikä mennä kävelykatua pitkin. No, Makkonen unohtui haistelemaan ja varmaan käväisi etuovella ja kun ei ketään näkynyt lähti etsimään meitä. Minä sitten jo paniikissa huutelin ja etsin ja maalailin piruja seinille. Haukutin isoja tyttöjä ja ei vaan näy eikä kuulu.. Hetken päästä katua pitkin tulee tyttö, jolla on tutunnäköinen taittokorva sylissä. Mette oli juossut juuri kyseisestä metsästä suoraan tytön luokse ja syliin. En ehkä kyllin voi kiittää tyttöä illan pelastuksesta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti