maanantai 18. huhtikuuta 2011

Sunnuntain treenailut


Olikin ihan huiput treenit, ohjelmassa liitoo ja tottelemista.


Myrtti aloitti kontaktitreenillä Teijan treenatessa Kadin kanssa. Tämän jälkeen molemmat jäävät palkaten. Ihan superit! Vähän kokeenomaista eli liikkeestä maahan, luoksetulo ja palkka liikkeestä seisomisesta. Nää oli hyvät! Myrtti vähän reagoi liikkurin käskytyksiin eli ohjelmistoon liikkurointia.


Jaavalle kunnolla helpotettua ruutua eli Laura kävi taputtelemassa. Ihan jees, mutta yhden kerran ei löytänyt ruutua taputteluista huolimatta.. Dementia? Jaavalle tunnari (hajustetut kapulat) ja ekalla toi oman ilman väärien haisteluita. Tehtiin uudelleen -> toi vaan summamutikassa. Tehtiin väliin seuraamista ja sitten uusi yritys. Haisteli rauhassa vääriä ja toi oman, jes :) Loppuun Jaava sai mennä putkeen ja olikin ihan innoissaan.


Myrtti pääsi vähän liitämään.  Naksuttelin yksittäisiä esteitä + irtoamista. Myrtti oli ihan liekeissä! Ihan loisto asenne ja se oli niiiin pätevä. Näitä treenejä nyt vaan lisää, jos saataisiin asenne ja meidän yhteistyö kohdalleen. :)


Mette testaili putkea ja vauhdikkaasti meni läpi (olin kutsumassa toisessa päässä ja Laura piti kiinni toisessa päässä). Mette sai juosta myös siivekkeiden läpi. Mette oli niiiiin asenteella mukana, ihan loisto pentu :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti