keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Agia!


Jee, Myrtti pääsi vähän aksaamaan mammalomailun jälkeen. Jaava odottelee fysioterapeutin käsittelyä, mutta taitaa Jaavan agit olla liidelty. Tuntuu, että Jaava on koko ajan jumissa (vaikka tehdään kunnon verkat jne.) ja onhan se aika pieni maksiksi ja ikääkin jo se 8v. Jaavan mielestä agi on aika kivaa puuhaa, minkä takia sen lopettaminen vähän kaivertaa, mutta aika aikansa kutakin. :) Jaava keskittyy nyt sitten tottelemaan.


Myrtti meni vähän keppejä, hyvä matala asento! Putkia, haki pimeänkin pään hyvin sekä pienen putki-hyppy hässäkän. Myrtillä oli hyvä motivaatio ja aluksi olikin lelupalkka. Maneesissa meinaa kuitenkin viedä hajut voiton eli kun pallo lensi -> Myrtti juoksi viereiselle kakkakasalle... No, pääasia että teki hyvällä motivaatiolla, sitä lähdettiin hakemaan! Myrtti oli ihan tokomoodissa, se tarjoili perusasentoa ja seuraamista tosi hanakasti. :D


Jaava teki liikkeestä istumisia, seuraamisia ja kakeja. Muuten sujuu, mutta kaket ei, ei vaikka matkaa ei edes olisi.. Siirrytään sitten kakejumppaan.


Mette pääsi korjaamaan esteitä ja katsomaan treenejä. Tyyppi juoksenteli ihan villinä maneesissa, kuvitteli vissiin tekevänsä hommia. Sujahtipa mustaan putkeenkin ja sai juoksuhepuleita :D Leikki hyvin ja hyökkäsi mun hanskojen kimppuun ihan kunnon ärinällä, voitettuaan lähti rallattelemaan tapporavistuksin. Tuntuu, että se "treeneissä" leikkii huomattavasti paremmin kuin jos yrittää leikittää esimerkiksi lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti