lauantai 9. huhtikuuta 2011

häiriötä


Perjantaina puuhasteltiin Minnan ja Onnin kanssa koirapuiston parkkiksella. Oli muuten joku koiranomistaja tosi hyvällä mielellä liikenteessä, kun tuli puistosta valittamaan ettei paikka ole mikään koirien koulutusalue.. Meistä ei todellakaan ollut kenellekään mitään haittaa ja kyseinen henkilö ei ollut edes autolla liikenteessä. No, eipä annettu sen häiritä sen kummemmin vaan reenattiin suunnitelman mukaisesti.


Myrtti aloitti paikallamakuulla Onnin kanssa. Nousi jälleen istumaan ennen lupaa. Sitten tehtiin kontaktitreeniä/seuraamista/perusasentoa. Aluksi muutama herpaantuminen, mutta pelin juonen selvitessä, oli ihan intopiukeena :) Ruutua, joka olikin yllättävän haastava. Syy selvisi Jaavan vuorolla, joku oli ripotellut parkkipaikan takalaidan täyteen ranskanleipiä jne. En kyllä huomannut niitä, kun ruutua tein :D Olosuhteisiin nähden Myrtti oli ihan pro! Myrtti teki seisomisia ja maahanmenoja vuorotellen ja joka kerralla oikea asento. Jes! Loppuun vähän noutoa seuraamisessa, josta ruoka palkka.


Jaava teki metallinoutoa ja ekalla yrityksellä nouti jonkun räkärätin, joka sattui olemaan matkan varrella kapulalle. Jaavalle ruutu oli myös yllättäen tosi vaikea ja se ehtikin vetästä yhden ranskanleivän napaansa ennen kuin tajusin mikä mättää.. No, ei muuta kuin uusia yrityksiä ja löytyihän se ruutukin leipien seasta! Jaavalle liikkeestä istuminen, ok. Seuraamista, jossa taas löysä.. Nyt pitää tehdä liikkeelle lähtöjä, jotta kontakti on heti ja koira paremmin mukana (edistäköön mieluummin!). Tunnari, jossa hyvin oikea. Nyt pitää reenata vielä palautusta. Loppuun kakeja, plääh.


Mette treenaili yksinoloa ja oli varmaan ollut ihan kiltisti? Se nyt ainakin on aina jäänyt hiljaa ja kotiin tullessa on vastassa ollut haukotteleva pentu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti