perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tokoa aina vaan..


Lenkkiä ja vähän tokoa shelttiseurassa. :) Eilen siis.


Tiivistetysti: Jaava ei löydä ruutua, osasi tunnarin (!), huonoa seuraamista ja ööö..  paikallamakuu ok. Myrtti löysi ruudun, otti hyvin kontaktia sivullaolo-jutuissa, teki jääviä peräjälkeen (muistaakseni ihan jees) ja seuraili kapula suussa. Mette karkaili shelttiläisen luokse. Jep!


Tänään on tehty vaan sisäjuttui; kakejumppaa ja naksuttelua. Tänään on oltu myös idiootteja! Jos aina valitan niistä ärsyttävistä karkailevista irtokoirista. No, tänään ne oli vaan mun tytöt!! Mua ei oo ehkä ikinä hävettänyt niin paljon, kun äsken.. Käskyt meni niiiiin kuuroille korville. Tilannehan oli tämä: Lenkki about ohi, tytöt sai leikkiä hiihtoladun risteyksessä. Otan hihnoja maasta, että lähdetään kotiin -> samalla Myrtti tekee mörköhälytyksen ja molemmat isot tytöt sinkoaa latua pitkin tulevan setterin tms. luokse. Setteri oli asianmukaisesti kiinni ja veti jotain potkuria tms. Onneksi se oli kiltti uros, meni vaan leikiksi. Pahoitteluni vielä tätäkin kautta, vaikka tuskin asianomainen tätä näkeekään. Setterin omistaja otti asian paljon iisimmin kuin minä, olis tehnyt mieli vajota maan alle... Mette ei sentääs kerennyt isojen geimeihin mukaan, kun ehdin napata siitä kopin!


Ja asiasta kukkaruukkuun, kaverin sanoja lainatakseni: Myrtti näyttää ihan öööööööööööö.... öööö... joltain pieneltä eläimeltä! Sellaiselta yöeläimeltä, millä on isot korvat ja isot silmät! :D Niin totta! Myrtti alkaa olemaan aika kalju nimittäin ja on hyvin pienen rimppakintun näköinen ;)


PS. Myyrästäminen taitaa kulkea geeneissä. Mette oli ihan täpinöissään, kun satuttiin sellaiseen kohtaan missä oli paljon myyrän koloja jne. Siellä koko kolmikko myyrästeli sydämmensä kyllyydestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti