torstai 7. helmikuuta 2013

Viikon tokotukset

Maanantaina liikeklinikassa ruutua ja omassa treenissä seuraamista + jäävistä maahanmenoa. Nyt tuntuu, että joku on loksahtanut paikoilleen, Mette oli aikasta hyvä. Ruutua tehtiin liian monta toistoa ja saatiin kunnon haukut aikaiseksi -> olin ajan tasalla ja nuhtelin. Seuraavalla yrityksellä meni hiljaa mutta kovaa. :) Nyt täytyy muistaa, että ruutua max 2 toistoa, ettei tule ääntä.

Keskiviikon treeneissä oltiin Riikan kanssa kahdestaan, joten treenasin myös Jaavan ja Myrtin. Meten suunnitelmaan kuului ruutu, nouto ja seuraaminen. Pitää nyt muistaa tehdä noutoa, oli nimittäin vähän epävarma. Seuraamisessa oltiin taas hiljaa, vaikka tehtiin pätkiä ilman nami/käsiapua. Piti myös paikan hyvin. :) Jaavuska teki alkuun ruutua alustalla ja sitten liikkeenä. Oli vähän unohtunut ja ekalla toistolla sinkoili ties minne.. Riikka kävi näyttämässä ruudun ja sen jälkeen ei ongelmia ruudun löytymisessä. Hyvä Jaava! Liikkeenä tehdessä varasti seuraamaan, mutta muuten oli tosi hyvä. Liikkeestä istuminen liikkeenä, hieno! Luoksetulo, jossa palkkasin ekan stopin. Hyvä vauhti, hyvät stopit, perusasentoon tullessa vähän törmäsi. Loppuun vielä kaukot takapalkalla, ihan oli oman tason mukaiset. Jaava on kyllä ihana, vaikka huutaakin kaikki siirtymät.. Pitäisi vaan muistaa ottaa käskyn alle, niin pysyisi hiljaa. Myrtti aloitti palloleikillä ja oli ihan liekeissä. Hassu Myrtti. Tehtiin ruutua alustalla, minkä Myrtti oli lahjakkaasti unohtanut. Liikkeestä maahan oli hyvä. Seuraamisessa edisti aika hurjasti, mutta asenne oli oikea. Pienellä muistutuksella tuli parempaan paikkaan ja seurasikin sitten kivasti. Loppuun vielä vauhtinoutoja ja pari liikkeenä. Olipas kiva treenata, kun kaikki tytöt oli niin päteviä!!

Tiistain agit jäi väliin, kun Jaavasta otettiin borrelioosin pikatesti. Pikatesti näytti negatiivista eli Jaavan mystisten ontumisten syy jää vielä arvoitukseksi. Jaava siis ontui lauantaina ihan yht'äkkiä kesken lenkin (mitään ihmeellistä ei ollut tapahtunut) ja hetken päästä meni jo lähes normaalisti. Sunnuntain se oli levossa ja maanantaina käytiin jo normaalit lenkit eikä ontumisesta/keventämisestä ole tietoakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti