sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Synttäreiden viettoa

Vietettiin vähän jälkijunassa Jaavan kymppivee synttäreitä korkeavireellä treenaillen. Olipas kiva päivä, kiitos Marjo, Laura, Anna-Leena ja Maija!

Jaava sai aloittaa treenit liikkeestä istumisella, seuraamisella, luoksarilla ja ruudulla. Mummeli oli ihan pätevä. Istumista alkoi kyllä ennakoimaan, kun tehtiin useita toistoja. Ruutu löytyi ja luoksetulo oli ihan ok. Toisessa setissä Jaava tekikin mummoaksaa.  

Myrtti sai aloittaa palloleikeillä. Seuraamista, noutoa ja avo-hyppyä. Muutamien toistojen myötä hyppykin alkoi muistumaan mieleen. Myrtti oli hyvällä mielellä ja teki kivasti. Sen kanssa on nykyään aika kiva treenailla, kun ollaan päästy samalla aaltopituudelle.

Metukka teki jääviä peruutellen + etuperin kävellen. Palkkailin nopeudesta. Mietittiin luoksetulon piippausta/ääntä.. Jotenkin täytyy saada kaava rikottua. Lihapullan viskaiseminen mun seläntaakse käskyn kanssa samaan aikaan tuntui toimivan. Kokeillaan sitä nyt jatkossa. Ja jos teen perusasentoon asti, niin silloin ei tehdä alkuosaa.

Treenien nuorin osallistuja oli ihan hurjan reipas ja suloinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti