maanantai 7. toukokuuta 2012

Näyttelypuudelit


Lahden Jokimaalla oli eilen ryhmänäyttely, jonne olin ilmoittanut koko jengin. Ensin oli ajatuksena ilmoittaa pelkkä Mette, mutta koska Myrtti on käynyt viimeiksi vuonna 2009 näyttelyssä, niin ajattelin ilmoittaa myös sen ensimmäistä kertaa avoimeen. Vaikka Myrtti kehittyykin hitaasti, niin eiköhän se nyt ala olemaan "aikuinen". No, koska Jaavankin viime kerrasta on aikaa (vuonna 2010) ja nyt se pääsee jo veteraaneihin, niin olihan sekin ilmoitettava. :)Näyttelyssä tuomarina toimi Maija Mäkinen, joka on todella mukava ja käsittelee koiria nätisti. Arvostelut ovat myös pitkät ja kattavat, tää tykkää! Junnunartuissa oli 7 osallistujaa, avoimessa 3 ja veteraaneissa 2. Mette esiintyi ja käyttäytyi ihan kauniisti, malttoi jopa seisoa! Kehänlaidalla piti vähän muistutella mitä "seiso" tarkoittaa, olisihan sitä voinut vähän aiemminkin treenailla. ;) Vähän kiirettä piti Meten kehän jälkeen, kun avoimenluokan nartut alkoivat heti perään. Myrtti ei siis ehtinyt edes kehänlaita treenailuihin, vaan suoraan häkistä kehään kehäsihteerin jo huudellessa, että ollaanko paikalla. Eipä se Myrtti treeniä sitten tarvinnutkaan. Olin ihan yllättynyt kuinka nätisti se esiintyi! Ei se vaan ennen ole noin kauniisti osannut :D Mitä sitä suotta siis treenailemaan. Myrtti seisoi kuin patsas, ainoastaan ravi oli vähän "löysää". Nuorempana Myrtti vähän kiihtyi juoksuosuuksissa ja ääntäkin meinasi tulla.. Nyt ei siitä ollut pelkoa. Hieno Myrde <3 Avoimen jälkeen oli onneksi yksi valioluokannarttu, niin ehdittiin Jaavan kanssa hyvin kehään. Jaaputti oli vähän jousilla :D Juoksuosuuksissa tyyppi laittoi korvat linttaan ja ilmeestä näki, että voitais mennä vähän kovempaa.. Pääasiassa malttoi esiintyä ihan kauniisti, mutta vähän tuli laukka-askeleita ja kerran seisominen alkoi kyllästyttää ja arvon rouva alkoi vähän komentelemaan (peppu pystyyn ja sitä rataa..). Hauskaa ainakin oli ;)Tässä vielä meidän arvostelut.Mette:Siro, ultrafeminiininen narttu. Hyvät rungon mittasuhteet. Pieni, kevytkuonoinen pää. Kookkaat korvat. Hyvät silmät. Oikea purenta, kapeat leuat. Lyhyt rintakehä, pitkä lanne. Hyvinkulmautunut takaa. Hyvä häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella, hyvin ahtaasti takaa. Tänään kovin kevyessä silkkisessä turkissa. Esiintyy erinomaisesti. Hyvä käytös.

JUN HMyrtti:4v narttu. Feminiinen, hyvät mittasuhteet. Narttumainen pää. Kookkaat korvat. Kauniit silmät. Oikea purenta. Kuono voisi olla täyteläisempi. Tasapainoiset kulmaukset, melko korkea kinner. Hyvä runko & häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella, löysästi edestä, ahtaasti takaa. Ei parhaassa turkissaan. Taitava esiintyjä. Miellyttävä käytös.

AVO HJaava:9v hyväkuntoinen veteraani. Oikea sukupuolileima ja mittasuhteet. Loiva otsapenger. Hyvin kiinnittyneet korvat. Hyvät silmät ja purenta. Ilme voisi olla pehmeämpi. Tasapainoiset kulmaukset. Pysty lapa. Hyvä runko, vahva selkä. Häntä saisi olla korkeammalle kiinnittynyt. Hyvä luusto. Kevyessä turkissa. Liikkuu tasapainoisesti, ahtaasti takaa. Esiintyy erinomaisesti.

VET EH1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti