tiistai 22. toukokuuta 2012

illan agilityt


Vakkarivuorolla tänään med Mette. Oli taas alkuun pimeetä putkea, takaakiertoa, jarrua ja putken vääränpään ohivientiä ja tietysti loppuun kolmen hypyn irtoamispätkä, hypyistä 2 suorassa linjassa ja kolmas vino (lopun irtoamispätkä kuuluu pakollisena päijäthämeen lappalaiskoiraliitelijöiden treeniin. piste!). Että olikin niin mahtitreenit!!! Vähän niinkuin kaikki meni silleen ku pitääkin. Eikä näkynyt aamun tokoista mitään väsyä.



Myrtti reenaili seuraamista. Eipä jäänyt tytärtään huonommaksi, vaan pisteli parastaan. Että se Myrttikin vaan osaa olla niin mainio. Pitkää pätkää, ei välipalkkoja, juoksusta iltaruoka.



Varpaanväliongelmainen Jaava teki vain kaukot. Eilen niistä kaukoista väännettiin ja väännettiin,joten pienoisena masokistina piti tänään testata.. Joskus se oppi menee myös kallioon, joten Jaavuskainen näytti parasta osaamistaan. Onnistuipa se M-S heti ekalla! Eilenhän Jaavan mielestä kaikki mun käskyt tarkoitti istumista. Tänään sitten kuunneltiin ja oltiin lähes paikallaan. Jaavallahan on sekatekniikka, joten ihan täysin paikallaan se ei pysy. Mutta teki juuri niinkuin on opetettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti