sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Viikonloppu Itärajalla


Perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut kasaan ja ajelin Lappeenrantaan. Tytöt oli ihan innoissaan, kun näkivät pitkästä aikaa Leimun! No, oli tuo Leimukin aika mutkalla :D. Pitkään ei ne saaneet nauttia toistensa seurasta, kun Leippa lähtikin kohti Mikkeliä ja me jäätiin Leimun kotiin. Hyvin nuo neitoset muisti paikan ja lenkeillä tarvitsi vain seurata niitä.. :)


Lauantaina mentiin Imatralle ja ohjelmassa oli hakua! Olipas kivaa :) Jaava näki ekan maalimiehen, kaksi seuraavaa oli valmiita ja neljäs oli haamu. Jaava suoriutui hommastaan mallikkaasti ja intoa riitti. Myrtin kanssa tehtiin kaksi houkuttelua, kolmannesta näki lähdön ja neljäs oli puolipakeneva. Hyvin sujui hakuilut Myrtiltäkin. Oispa kivaa, jos täällä Lammillakin päästäisiin treenaamaan, mutta kun ei mahdu niin ei mahdu :(. Kiitos Sannalle, Paulalle, Margareetalle ja Raijalle!!! Otetaan taas joskus uusiksi :). Hakuilujen jälkeen päästiin vielä lenkkeilemään islantilaisseurassa. Kiitokset lenkkiseurasta vielä Sannalle, Udille ja Falalle. Hauska päivä ja illalla oli melko rauhallisia otuksia :)


Tänään olikin se jänskä päivä, nimittäin Myrtin ekat agikisat! Aamulla taas suunta Imatralle. Tuomarina toimi Allan Mattsson. Radalla oli lähes kaikki esteet, vain pöytä ja pussi puuttui. Myrtti oli oikein hyvässä vireessä, eikä ottanut mistään häiriötä, jes! Tulokseksi kuitenkin hylly, kun tuli renkaalle kaksi kieltoa ja yhden riman ali tuo tuli myöskin (Jaavakin alitteli rimoja ekassa kisassaan! :D). Nyt vaan selaamaan kisakalenteria ja uusiin kisoihin.. Niin, maksiksihan tuo mitattiin. Tuomari sai luvuksi 44,5 cm.


Iltapäivällä piti olla Jaavalla kaksi starttia, mutta ne jäi pelkkään alkulämmittelyyn. Jaava nimittäin varoi oikeaa etujalkaa :/. Katsellaan nyt rauhassa, että meneekö ihan vain levolla ohi vai täytyykö suunnata lääkäriin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti