tiistai 24. marraskuuta 2009

ja taas agilityä!


Tänään piti ottaa buranaa nassuun, että edes jotenkin pystyi agiliitämään (sen verran harvoin tulee särkylääkettä otettua, että nuo oli menny vanhaks jo 2008 :D). Oli nimittäin varmaan päivällä lämpöä, mutta kyllä kannatti rahtautua treenaamaan! Ei oikein enää paremmin olisi voinut mennä :).


Jaava sai tehdä ekana. Puomin alastulokin oli muistunut sunnuntain jälkeen mieleen.... Ekalla yrittämällä oli aika pitkiä kaarroksia, mutta kun korjailin omaa ohjausta, niin saatiin tosi mageet radanpätkät tehtyä. Mut on se ohjaaminen välillä niin hankalaa.. Koiraparat!


Myrtti ei oo aikoihin ollut noin hyvä kun tänään!!!! Itseasiassa ei varmaan ikinä.. Se oli varmaan nopeampi kuin Jaava :O Tänään tuo touhu oli jo ihan oikeesti agilityä, hassua :D. Kepit Myrtti haki hyvin ja putkiin se syöksähteli hirveää kyytiä. Pomppua siltä myös löytyy ja tänään sitä vauhtiakin :). Palkaksi kelpasi niin namit kuin lelukin. Myrtin asenne oli kohdillaan ja sain kyllä kuulla kunniani, jos ohjaus oli myöhässä.. Olipas hauskat treenit ja Myrtti oli niin tohkeissaan :). Olisiko hieronta tehnyt tehtävänsä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti