keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Tyttöjen liitelyt


Viikonloppu vietettiin isänpäivän kunniaksi Mikkelissä ja ainakin Myrtistä oli huisia, kun Leippakin oli kotona käymässä! On ne vaan yhdessä ihan älli ja tälli.. Tai niinkun yleensä niitä kutsutaan idioottikaksikoksi!


Myrttinen pääsi maanantaina aksaamaan ja tehotreeninä tehtiin puomia. Se mentiin radalla moneen otteeseen ja eipä siinä nyt mitään suuria ongelmia ollut. Ainoastaan puomilta lähteminen on hidasta!! Myrtille pitää ehkä parisataa kertaa sanoa, että "tule!". Se kun vaan seisoa tönöttää alastulolla.. Parit todella oudot kiellot se teki putkille (oli jo menossa ja sit just suuaukolla kääntyi pois?! Vauhdin puutettakaan näissä tilanteissa ei ollut ja omasta mielestäni ohjasinkin ihan oikein). Myrtti kepittää koko ajan vain paremmin ja hyvät treenit oli!!


Jasputti treenaili eilen, kun ei nyt ole ontunut. Eikä muuten ole tänäänkään ontunu :). Mä tunnen itse olevani ihan peukalo keskellä kämmentä tuon Jaavan kanssa.. Se osaa niin paljon paremmin kun minä!! Eli treeniä miulle ja Jaavalle parempi ohjaaja, kiitos! Jaavalla oli "ihan pikkusen" intoa, kun on nyt vaan joutunut katsomaan kun muut saa mennä agia.. Tuli treenattua sylkkäreitä ihan urakalla, kun yleensä taas tulee väännettyä vaan niitä valsseja. Takaaleikkaukset kepeille onnistui hyvin, vähän ehkä pitäisi saada varmuutta. Jaava kun ihan pikkuhetken miettii ennenkuin alkaa pujotella. Viikon päästä taas liitelemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti