keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Jyväskylän erkkari ja agilityä


Viikonloppu vietettiin Jyväskylässä lappalaiskoirien syyserkkarissa. En ollut ilmoittanut tyttöjä mihinkään ja olinkin vain turistina Myrtin kanssa. Myrtti pääsi ekaa kertaa mun kanssa kahdestaan pidempään reissuun ja sai selvitä ilman Jaavan tukea. Jaava jäi Mikkeliin ja hyvin oli sillä siellä mennyt. Ei ollut edes pöllinyt mitään! Iskältä oli vaan aina "tippunut" leipäpaloja jne. lattialle.. ;)


Maanantaina oli Myrttisen agiliitelyt ja muuten meni ihan mukavasti, mutta ekaa hyppyä se ei olisi halunnut hypätä. Kun lähdettiin samaan aikaan tätä ongelmaa ei ollut, mutta kun olisin ottanut kutsuna, niin silloin se kierti. Radalla oli hyppyjä, putkia, pussi, keinu, A ja pöytä. Pöytää Myrtti teki ekaa kertaa, mutta siinä ei ollut mitään ongelmaa. Ihan mukavat treenit :)


Jasputti pääsi eilen liitelemään ja kaikista tyytyväisin olin Jaavan keppeihin. Tehtiin takaaleikkausta kepeille ja Jaava ei edes miettinyt vaan haki tosi hyvin!! Muutamia ongelmakohtia oli ja sellaisia mitä tulee treenata enemmän. Jaava hyppäsi ihan hyvin, toivotaan ettei nyt ihan heti menisi jumiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti