tiistai 24. marraskuuta 2009

Tampere 22.11


Sunnuntaina kisattiin vuoden vikat kisat Tampereella. Myrtti kisasi aamulla kahden radan verran ja Jaava illalla saman verran. Oli oikein kivat 11 tuntia kisapaikalla :D. Myrtin radat tuomaroi Johanna Wuthrich ja Johanna Nyberg. Jaavan radat oli laatineet Anne Huittinen ja Sari Mikkilä.


Myrtille olikin vähän enemmän haastetta, kun maneesissa oli kaksi rataa vierekkäin. Myös ratojen ympärillä palloili vieraita koiria, joten häiriötä oli huomattavasti enemmän kuin mihin Myrtti on tottunut! Huomasi, että jonkin verran se otti häiriötä, mutta varsinkin eka rata oli tästä huolimatta mukavaa menoa. Rengasta Myrtti ei osaa, joten kieltoja ropisi. Molemmilla radoilla oli kaikki kontaktit ja kepit ja rengas. Taisi pituuskin olla molemmilla radoilla. Eli nyt Myrtille vain rengastreeniä :) Tulokseksi siis 2xHYL.


Jaava pääsi illasta liitämään ja varsinkin Annen rata oli hauska. Jaavalla oli tosi hyvä vire molemmilla radoilla ja olin sen vauhtiin tyytyväinen! Ekalta radalta HYL ja tokalta kymppi + yliaikaa. Tokalla radalla Jaava hyppelehti puomin ja keinun alastulot.. Onneksi sitten A:n alastulo tehtiin niinkuin pitääkin!!!


Nyt treenataan ja ens vuonna kisaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti