maanantai 23. huhtikuuta 2007

Pk-kentällä


Käytiin Jaavan kanssa pk-kentällä, kun siellä on maanantaisin tottiskoulutusta. Mentiin hieman myöhässä, mutta se ei haitannut, kun tehtiin omia juttuja kentän reunalla. Tehtiin seuraamista, joka oli välillä hyvää ja välillä tosi huonoa.. Ehkä se siitä sitten joskus. Yksi nouto, joka oli huono (löysällä laukalla palautus ja vino perusasento, niin ja pureskeli vielä kapulaa). Tämän jälkeen jätin Jaavan kapula suussa paikalleen ja tehtiin vain sivulletuloja kapulan kanssa. Loppua kohti Jaavan ilme kirkastui "jee, tää onkin kivaa!" ja teki ihan hyvin. Paikallaoloa pitkällä välimatkalla ja välillä selkä koiraan päin ja kävin myös piilossa, palkkasin välillä yms. Yksi belggari siinä ihan Jaavan lähellä kävi aika kuumana, kun teki hommia, joten oli hyvää häiriötä. Jaavaa vähän jänskätti ja päätti sitten kaksi kertaa haukahtaa (!!). Odotin, että näytti rennommalta ja palkkasin. Tämän jälkeen makasi rennommin ja hiljaa. Tällaisia tilanteita tulisi saada lisää. Aina ollaan treenattu niin, että kaikki on paikallaolossa.. Voisi yrittää nyt useammin käydä kentän laidalla palloilemassa.

Muutamat liikkeestä maahanmenot (ihan ok) ja seisomiset. Jälleen "seis"-käskyllä pamahti hienosti maahan.. Päätin kokeilla käskyä "odota", joka toimi!! "Odota" on meillä kyllä joka paikassa käytössä (paikallamakuu, pysy siinä missä juuri olet, agissa yms.), mutta ei voi mitään. Lenkeillä se kuitenkin on usein "oota" (seliseli). Sitten vielä muutamia kokeiluja liikkeestä istumiseen ja kaukoja (istu-maahan-istu) eri kohdissa palkaten ja muutamat seisomaannousut läheltä.

Hyvin Jaava leikki kentällä, mutta nyt vaan pitäisi käydä useammin. Tekisi ihan hyvää ja jos sinne BH-kokeeseenkin tähtäisi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti