maanantai 9. huhtikuuta 2007

Esineruutu yms.Kävin tekemässä Jaavalle esineruudun, jonne piilotin kaksi lelua. Jaava meni aluksi reunoja pitkin haistellen mun (ja Marjon) jälkiä. Takaisin tullessaan juoksi pallon ohi, mutta palasi ja toi sen minulle. Vähän leikkiä pallolla ja kunnon kehut sekä namia nassuun. Uusi lähetys samasta kohtaa. Jaava haisteli -> turhautui ja katkaisi oksan, jonka toi minulle.. Vaihdoin kohtaa ja uusi lähetys. Nyt irtosi takarajalle, josta lelukin löytyi :) Jälleen leikkiä ja namia.

Musti sai ajaa n. 10 askeleen jäljen ja hyvin Marjon kanssa menivät.

Näiden jälkeen Marjo meni piiloon metsään ja kävin hakemassa Jaavan. Käveltiin Jaavan kanssa metsässä, eikä se meinannut saada hajua (enhän ollut sille antanut mitään ohjetta, joten en voinut siltä mitään odottaakaan). Käveltiin ympäriinsä ja sitten Jaava jäljestämällä meni Marjon luo, missä sai kissanruokapurkin sekä PALJON kehuja. Metsässä ei pahemmin tuullut, joten hajut pysyivät paikallaan. Vähän liian vaikea maasto oli, kun alkaa jo Hukkarostakin olla aikaa ;D. Viimeiseksi harjoitukseksi etsimme tuulisen paikan ja nyt Jaavan nenä nousi ylös hyvin nopeasti ja Marjo löytyikin nopeasti kivirykelmän seasta. Hieno tyttö!

Nyt täytyy vaan tehdä useammin helppoja harjoituksia, kun eihän sitä voi koiraltakaan odottaa mitään, jos taukoa on ollut puolesta vuodesta (esineruutu) puoleentoista vuoteen (etsiminen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti