tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevättä kohti

Kevät tekee tuloaan ja hiekkakentät alkavat pikkuhiljaa paljastumaan lumen alta. Näin ollen Jaava ja Myrttikin on päässeet vähän enemmän treenailemaan. Myrtti on ollut varsin hyvällä tuulella ja tehnyt hommia kivalla asenteella. Eniten tekemistä taitaa olla luoksetulon stopissa, mutta muuten avoimen liikkeet on hyvällä mallilla. Jaava on väläytellyt osaamista ja tasapainon vuoksi välillä on vaikuttanut, ettei sillä ole mistään mitään hajuakaan. Eiköhän se tästä tasaannu, kunhan tulee enemmän treeniä ja toistoja. Mette on tehnyt muuten ihan kivasti, mutta viime viikolla ääntä tuli useammassakin treenissä (turhauttavaa), onneksi yhden treenin saldo oli nolla ääntä. Eilen oli hyödylliset treenit ja oli kiva nähdä, kun Mette vastasi hyvin treeniin. :)

Jaavuskainen aiheutti huolta lauantaina. Perjantaina annoin koirille rustoluut ja kaiketi hieman ahne mummeli oli nielaissut turhan isoja palasia. Lauantaina aamuruoka maistui vielä hyvin, mutta pari tuntia sen jälkeen alkoi oksennusta riittämään. Aika hurjalle tuntui, kun Jaava käveli vaisuna pari askelta ja jäi huojumaan paikalleen :(. Koska jokaisen lappalaiskoiraomistajan vakiovarusteisiin kuuluu parafiiniöljy ja hiilitabletit, niin ei muuta kuin parafiiniöljyä suoraan kurkusta alas. Jaavahan kieltäytyi syömästä raakaa jauhelihaa, johon olin öljyä sekoittanut. Siinä vaiheessa tajusin, että nyt ollaan oikeasti kipeitä. Jaavahan ei koskaan kieltäydy mistään syötäväksi kelpaavasta ja olen aina sanonut, että siinä vaiheessa kun ruoka jää syömättä on kiire eläinlääkäriin. Päivystykseen ei kuitenkaan tarvinnut lähteä, sillä tavaraa tuli ulos molemmista päistä ja jo iltapäivällä Jaava norkoili jääkaapin luona ja ruoka maistui. Voi noita, ahneita lappalaisia!!

1 kommentti:

 1. Hi!

  I sended you a mail some weeks ago about the litter you plan for. I wrote it in english, maybe you don't understand and can't answer it?

  Please tell me Yes or No if you have received my mail! About the puppies you plan for!

  Thanks!

  Stina

  VastaaPoista