perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kesän ekat

Treenit vesisateessa. Olipahan kylymät kolmisen tuntia (lenkki + treenit). Metukka teki alkuun pienen palkkaamattomuuden Einen liikkuroidessa. Tehtiin seuraaminen ja jäävät, muuten hyvin, mutta seisomisessa lähti perään? Toistolla ok. Meidän hyppimistreenit on tuottaneet tulosta, kiva juttu! Oli vaatteet kurassa ja koira mukana. Toisessa setissä vähän ruutua ja loppuun paikallaolo Maisan ja Mantan välissä. Ekalla oli rauhaton, toka parempi. Paikallaoloja vieraiden koirien seassa pitää tehdä paljon.

Myrtti juoksenteli alkuun pallon kanssa melko pitkän tovin. Vähän seuraamista pallopalkalla ja sitten siirryttiin namipalkkaukseen. Liikkeestä maahan oli hidas, joten vahvistelin nopeutta. Luoksetulon stoppi ok ja suorat myös. AVO-kaukot hyvät, läheltä löytyi jo sisätreenissä treenattu uusi tekniikka (oravan kautta ylös ja alas). Loppuun vielä seuraamista, hyvä Myrmy.

Jaavan treeni oli pikainen, kun oli jo sormet niin jäässä ettei tosikaan. Vähän seuraamista, kaukoja takapalkalla, jalkojen pujottelua ja metallinouto. Yllätykseksi vesisade ei haitannut, ehkä sille on tosissaan iskenyt dementia.. Jaavahan ei normaalisti kykene katsomaan ylös eikä menemään maahan sateella. Mummo oli varsin tohkeissaan ja asennetta riitti.

Keskiviikkona Jaava ja Mette kävi hierottavana. Metellä oli ensimmäinen hieronta ikinä, mutta nätisti antoi hieroa ja rauhassa pötkötteli. Jaavakin nautiskeli täysin siemauksin, kun sai kaiken huomion osakseen. Mette sai kiitosta hyvän tuntuisista lihaksista ja jumejakaan ei oikeastaan löytynyt. Jotain ihan tosi pientä lapojen välistä. Jaava sitten olikin jumissa Metenkin puolesta. Kesäkuussa mennään uudemman kerran, josko saataisiin mummonkin jumit auki.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti