lauantai 27. huhtikuuta 2013

Jälkikauden avaus

Käytiin lauantai-illan puhteiksi ajamassa vuoden ekat jäljet Lauran ja Miian kanssa. Metelle aika perusjälki: namia, muutamia tyhjiä väliin, suoraa ja kulmaa. Jäi vähän turhan lyhyeksi, kun osa nameista jäi autoon.. Esineitä en vielä laittanut, pitää niitä vahvistella ensin erikseen. Mette tiesi heti, että mitä oltiin tultu tekemään. Roikuin vaihteeksi kyntöjyrän perässä ja varsinkin alkuun oli vähän epätarkkuutta. Olisi saanut olla pidempi jälki, kun meno rauhottui kuitenkin koko ajan. Motivaatio oli ainakin kohdillaan, jos ei muuta.

Metukka jäljellä (c) Laura
Mun piti ensin tehdä Myrtille verijälki, mutta laiskuus iski ja tein ihmisjäljen. Myrttihän on ehkä max. 5 kertaa mennyt metsäjälkeä, joten tänään tulikin vähän enemmän haastetta. Alkuun oltiin pellolla, josta ojan yli pieneen metsäkaistaleeseen. Siitä mullokselle ja tien yli, josta varvikkoon. Jossain kohtaa oli vielä harhajälkeäkin. Myrtin tasoon nähden jälki meni yli odotusten! Kaikista mukavin oli huomata, että vaikka vähän hukkaa tulikin, niin osasi itse ratkoa ongelmat ja työskenteli koko ajan. Kun päästiin varvikkoon, niin meno alkoi näyttää jo hyvälle. Tietysti, kun alustakin oli tuttu!

Varsin mukava jälkikauden avaus! Käytiin vielä lenkillä koko porukalla ja aikamoista meininkiä koirat päästeli menemään. Ihan parhaita nämä kimppalenkit hyvässä porukassa :)

Team jälkeilijät (c)Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti