maanantai 31. joulukuuta 2012

Vihdoin!

Myrtti aloitti juoksun :)

Eilen lähdettiin maalta ja käytiin korkeavireellä treenaamassa. Jaava teki ruutua, tunnaria, luoksaria, kaukoja ja metallinoutoa. Ruutu oli aika vaikea, sillä se oli aksaesteiden lähellä. Laitoin alkuun kosketuslätkän ja sitten ilman. Tosi hyvät. Viimeisen Laura käskytteli ja meni niin kuin pitääkin. Tunnari tehtiin suoraan kokeenomaisesti, meni hienosti nenä auki! Aloitti nuuskuttelun jo ennen kapuloita, kapuloilla oli hätäinen ja vähän maisteli vääriä. Malttoi ja toi oman. Ei tehty toista, koska olisi aika varmasti tehnyt virheen. Metallinouto hyvä. Luoksarissa vahvistelin maahanmenoja ja stoppeja, nämä hyvät myös. Loppuun kaukoja takapalkalla ja ekalla ei noussut (ajatteli liikaa palkkaa). Uusi yritys ja nyt ei mitään ongelmia. Jaavan kaukothan ei kyllä mitkään hyvät ole, mutta riittävän hyvät meille. Nyt alkoi tehdä mieli kokeeseen... Pieksämäellehän olisi yksi koe jo maksettu, kun ontumisen takia jäi yksi koe väliin. Jaava on nyt liikkunut kaikki samat lenkit ja ei treeninkään jälkeen ontunut. On iloinen ja reipas, eikä vaikuta kipeältä. Taidettiin selvitä vain säikähdyksellä.

Myrtti oli eilen treeneissä tosi vaisu ja ihan muissa maailmoissa. Tehtiin kuitenkin ruutua, noutokapulan kanssa putkia, seuraamista ja kaukot. Periaatteessa teki ihan hyvin, mutta reippaus uupui. No, illalla selvisi syykin, kun serlatesti näytti plussaa. Myrtin juoksu oli alkanut. Aamun tarkistuksessa juoksua ei vielä ollut.

Eilen kaupunkiin tullessa kuultiin jo ensimmäiset paukutkin. Koirat ei onneksi välitä, mutta mä en niin kestä tuota paukkumista.. On kyllä onni, ettei ole paukkuarkoja koiria. Jo edesmenneen Mustin uudet vuodet oli yhtä tuskaa. Ensimmäisen paukun jälkeen oli turha toivo saada sitä käymään tarpeilla, kuolalammikko vaan oli lattialla :( Joskus seuraavana päivänä sen sitten sai ulos ja silloinkin vielä pälyili ympärilleen. Kaikesta huolimatta lappalaistytöt toivottaa kaikille oikein mukavaa uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti