keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Pätevät tytöt

Pakkasta oli vähän turhan paljon (-13), mutta päätin silti käydä hallilla ja olihan Riikkakin sinne eksynyt. Nopeat treenit ja tulipa treenattua koko jengi pitkästä aikaa.

Metukka aloitti ja oli varsin pätevä pikkuinen :) Ei hitsi, tulipas hyvä mieli. Tehtiin inhokkia (=seuraaminen) ja ehkä jotain on nyt loksahtanut tuolla taittokorvien välissä. Alkuun tehtiin vauhtilähtöjä ja pitkää suoraa. Yhdistettiin sitten vielä siihen liikkeelle lähtö ja hiljaa tehtiin sekin! Ehkä Memen vinkuväylä oli jäässä, mutta rasti seinään silti. ;) Tehtiin me muutakin, leikittiin karvapatukalla ja maahanmenoja ja ruutua pitkästä matkasta.

Jaava oli ihan vähän vieterit jaloissa, kun pääsi super pitkän tauon jälkeen treenaamaan. Eikä ainakaan heti treenien jälkeen ontunut, pitää kuitenkin seurailla tilannetta. Jaava aloitti seuraamisella ja muistutti lähinnä kouluhevosta. Liikkeestä istu onnistui. Kaukoja, aika normimeininki. Vähän meinasi tulla eteen, joten tehtiin uudestaan takapalkalla. Viimeisenä sitten tunnari. Laitoin koko kipollisen kapuloita ja olin varma, että tuo vaan jonkun... Meni kapuloille suht järkevänä, meinasi alkaa hössöttää ja oli aika lähellä ettei napannut väärää (oman viereistä) kun sai hajun. Kilttinä mummelina kerrankin malttoi jatkaa haistelua ja toi oman. Eikä maistellut vääriä. Loppuun vielä vähän seuraamista, edelleen oli intoa vähän vaikka muille jakaa. Jaava on kyllä paras mummu ikinä.

Myrtin treenit alkoi tosi lupaavasti... Liikkeestä maahan oli vielä ihan ok, mutta sitten alkoi arpominen. Ei kuunnellut niin yhtään. Tarjosi maahan ja istu ja maahan ja istu ja maahan ja maahan. Piti siis tehdä seisomista. Rautalangasta väännettiin ja alkoihan seisominenkin  muistumaan mieleen. Seuraaminen ihan normia ja loppuun ruutua. Tehtiin pari kosketusalustalla ja sitten parit ilman. Hyvä paikka ja super vauhti. Vaikka Myrtti vähän möksähtikin noissa jäävissä, niin hyvin kokosi itsensä ja lopputreenit tehtiin taas iloisesti ja hyvässä vireessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti