lauantai 1. joulukuuta 2012

Talvi on täällä taas :)

Lappalaistytöt tykkää, lunta tuli kerralla ja paljon. Jaava viilettää omat pikkulenkit fleksi pitkällä ja häntä töttöröllä, välillä pitää tietysti vähän ottaa hepuliaskeleita ja sukellella lumeen. Mette "auraa" kuonollaan lähes koko ajan, sen mielestä on vissiin tosi siistiä mennä lähes sokkona.. Ja Myrtti haastaa Metteä leikkimään, eikä tarvitse kyllä kahta kertaa pyytää. Enkä kyllä minäkään valita, kyllä ne kuratassukelit riittäisi tältä erää.

Saatiin keskiviikon tokotreeneissä Elinalta tosi hyvä vinkki meidän seuraamisen vinkumisongelmaan ja ainakin nyt muutamien treenituokioiden jälkeen se tuntuisi toimivan! Sisällä onnistumisprosentti on ehkä 98% ja eilen häiriössäkin alkuun teki täysin hiljaa. Tietysti piti innostua ja tehdä liikaa, niin sitten sain sen vinkumisenkin sieltä. Mette on selvästi nyt tosi epävarma tekemisissään, se ei ehkä ihan aina tajua pitävänsä ääntä eikä ymmärrä miksi nuhdellaan. Tää on se hetki, kun tekisi mieli oikein kunnolla hetsata ja nostattaa, mutta yritän malttaa mieleni. Varmuuden myötä varmasti se tekeminen muuttuu entiselleen ja toivottavasti ilman ääntelyä.

Viikolla on ollut sen verran kiirettä, että sisätreenit on olleet hyvin pikaisia, joten heti tänään aamusta tsemppasin sen suhteen. Mette seurasi ja teki tunnarikapulan pitoja. Pitojen jälkeen oman piilotus viereiseen huoneeseen ja palautus hienosti ja pureksimatta perusasentoon. Pitkästä aikaa otin väärät mukaan ja laitoin oman sekaan (vähän pelotti kokeilla...), ekaa kertaa väärinä oli myös käytettyjä kapuloita. Mutta mitä tekee Mette: haistelee rauhassa vääriä ja nappaa oman. Siihen olikin hyvä lopettaa Meten sisähommat :). Jaava sai istua pertsassa tunnarikapulan kanssa. Ekalla toistolla pyöritti ja pureksi, josta huomautin ja otin kapulan pois. Uudemmilla toistoilla pitikin sitten napakasti, vaikka tökin kapulaa jne. Myrtti teki myös tunnarikapulan pitoa ja vähän kuuntelutreeniä (Myrtti ei kyllä kuunnellut yhtään, tarjosi vaan mitä mieleen tuli..) sekä perusasentotreeniä. Myrtin perusasentohan on tosi edessä ja se edistää ihan hurjasti, yritän nyt puuttua tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti