tiistai 11. joulukuuta 2012

Jaava kontrollissa

Jaavalla oli tänään kontrollikäynti Kouvolassa ja saatiin lupa normaaliin elämään siirtymisestä. Kuukauden päästä käydään kontrollissa ja hakemassa cartofren-pistos. Jos tulee takapakkia tai Jaava vaikuttaa kipeälle, niin rimadylit on kaapissa ja mennään aiemmin käymään Kouvolassa.

Viime viikolla oli treenailuja ajatellen vähän turhan paljon pakkasta, mutta keskiviikkona tehtiin kaikesta huolimatta pienet tokot hallilla. Ne meni aikasta mukavasti. Myös Myrtti pääsi tokoilemaan ja olikin varsin innokas treenaaja. Sunnuntaina aksattiin korkeavireellä. Mette oli aikasta mainio ja Myrttikin liiteli. Jaava sai tehdä tunnarikapulan pitotreeniä ja oli todella tyytyväinen päästessään "treenaamaan".

Sisähommia tehtiin lähes joka ilta. Meten iltapuuhiin otin ihan uuden asian: merkki. On tuo vaan aika näppärä, nopeasti tajusi jutun juonen. Toisena sisähommana on ollut seuraaminen + pertsa ja HUOM! hiljaisuusprosentti on ollut 99%. Myrtti on tehnyt myös merkkiä, viimeiksi se on tehnyt sitä reilut 5 vuotta sitten.. Eli pikkupentuna ;) Muistan, että onnistuin silloin opettamaan sen kaatamaan merkin ja edelleen Myrtti tökkäsee sen hyvin herkästi kumoon. Jaavan iltahommina on ollut pitotreenit.

Eilen oli sopivan leutoa, joten päästiin kunnolla tokoilemaan. Treenien jälkeen mun piti piirtää rasti seinään: Mette teki liikkeellelähtöjä + seuraamista hipihiljaa. Kyllä voi ihminen tulla pienestä onnelliseksi! Tehtiin myös nouto ja ruutua, kaikki meni hyvin ja _hiljaa_. Tunnelin päässä valoa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti