tiistai 17. huhtikuuta 2012

Maanantaiset


Maanantaina kävästiin Lauran kanssa Korkeavireellä. Jaava aloitti kokeenomaisella, mutta sopivissa väleissä palkkailin. Seuraaminen + luoksetulo (molemmista stopeista palkka) + kaukot + siirtymä (jättipalkka). Tehtiin liikkeiden väliin pitkiä siirtymiä, näitä pitää treenata. Jaava oli kyllä aika loistava :) Kaukoissa se seisomisissa aina siirtyy taaksepäin, mutta en ole huolissani. Pääasia, että teki oikeat asennot ja KUUNTELI. Uskon, että välimatkan pidentyessä ja varmuuden tullessa myös liikkuminen vähenee.



Myrtti aloitti luoksetulolla (suora + stoppi) ja tekikin hienot luoksarit. Liikkeestä maahanmeno, hyvä! Liikkeestä seisomisen istui. Uudella yrittämällä hyvä. Loppuun ihan sairaaaaaaaaaaan piiiiiiiiiitkäääääää seuraaminen agiesteiden välissä. Olipas vaikeeta :D Pitkään teki hyvin hommia, sitten se alkoi vaikuttaa siltä, että ei tää nyt enää voi jatkua. Pongaili vähän esteitä ja kerran käväisi puomilla. Loppuun se kuitenkin vielä nosti virettään ja siitä loppupalkka. Näitä lisää! Myrtti oli ihan mukavassa vireessä, voi olla että viimeiksi se taisi olla vähän kipeä. Sehän on nyt antibioottikuurilla, kun sillä oli varmaan vähän alkavaa pissa-tai kohtutulehdusta (lämpöä ja aristi vatsaa, joi enemmän kuin normisti, ei kuitenkaan pissanäytteessä eikä ultrassa näkynyt mitään).



Metusalemin kanssa tahkottiin keppejä, putkeen lähetyksiä ja keppejä. Laitoin sille puolikkaat vinokepit (lähes pystyssä), ohjurit ja etupalkan. Viimeisillä toistoilla alkoi jo tarjoamaan oikeaa väliä ja hiffasi, että niitä keppejä pitää pujotella (ihan alkuun oli pienoisia ongelmia saada huutava ja riehuva eläin keskittymään..). Näitä pitäisi nyt päästä tekemään! Putkeen menot hyviä, tehtiin niin pimeään irtoamista kuin normia. Loppuun narupallolla leikkiä ja Mettehän leikki hyvin. Josko se lukko namien ja leikin yhdistelmästä alkaa aukeamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti