perjantai 2. syyskuuta 2011

Tokotreeniä


Maija ajeli Unnan ja Nyytin kanssa täälläpäin, joten niinkuin normit ihmiset, me mentiin kaatosateeseen tokoilemaan. Vesisade kyllä ennätti loppua ennen treenailuja (kun jotkut seisoi puun alla...), mutta lopulta kyllä kastuttiin ihan läpimäriksi. Että se siitä taktikoinnista!


Myrtti aloitti ruudulla, palkka valmiina. Meni ihan ok. Tokalla ei palkkaa, mutta jäi etsimään palkkaa. Tehtiin sitten ihan läheltä stoppia + paikkaa. Hyvin Myrriäinen hiffasi jutun! Sitten noudon pitämistä, oli levotonta, mutta parit hyvät. Loppuun häiriökakeja, teki hyvin. Maijan liikkuroidessa sitten ongelma tulikin hyvin esille, ei noussut eikä liikkunut. Uudella yrittämällä nousi, mutta vaihdot oli hiiiiitaita.


Jaava teki tunnarin. Ekalla nappisuoritus :) Vielä kakeja, joissa nähtiin sitä sun tätä, mutta en jaksa puuttua :D Eläkeläiset saa tehdä mitä lystää ja olla kuuntelematta. Siis kaukokäskyissä, normaalissa elämässä korvien käyttöä edellytetään edelleen. Loppuun noutokapulan pitoa, ekalla pyöritteli ja muistaakseni vielä tokallakin. Kolmas oli hyvä, josta loppupalkka.


Mette teki ekaa kertaa ruudun niin, että ei nähnyt palkan vientiä. Nou problem! Vähän steisomisia, maahanmenoja, tolpan kiertämisiä.


Myrtin toinen setti koostui kokeenomaisesta. Maahanmeno, suora luoksetulo ja seisominen. Vanhat ongelmat meinasi taas nostaa päätään. Alkoi kuuntelemaan Maijaa ja katseli eteenpäin. Liikkeet meni seisomista lukuunottamatta aika jees. Seisomisessa lähti perään, kun kävelin sen taakse.


Meten toinen setti oli kuuntelutreeniä Maijan häiriköidessä. Hyvin oli kuulolla :)


Olipas kivat treenit! Maija otti myös vähän videolle ennen vesisadetta. Tässäpä näitä pätkiä:


Jaavan tunnari

Meten kentälle tulo ja ruutu

Meten ruutu

Meten stoppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti