sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Huippu viikonloppu


Olipahan ihan paras viikonloppu pitkään aikaan! Vapaa viikonloppu töistä ja saatiin mieluisia vieraita, kun poropojat Leimu ja Tonttu tulivat kyläilemään. Oikeastaan mukavat jutut alkoi jo loppuviikosta, kun torstaina Meten kanssa käytiin tokoilemassa ja lenkillä australianpaimenkoira Chilan kanssa. Typsyillä oli huisia :) Perjantaina oli vuorossa uintia Hyvinkäällä shelttien kanssa. Mette ui pelastusliivit päällä, Jaava ja Myrtti ilman. Reippaita uimareita oli koko konkkaronkka.


Lauantaina sitten käytiin metsälenkillä Leipan ja Tompan kanssa. Valokuvia tuli räpsittyä muistikortillinen, ihanan syksyisen kelin innoittamana. Illasta oli varattuna korkeavireen halli. Mette puuhasteli puomin alastulon kanssa (ihan loistavia suorituksia loppuun!), putkea ja vähän hyppysuoraa (tekniikkaa, siis ilman rimoja, niillä patukoilla tai mitä ovatkaan..). Myrttikin pääsi pitkän tauon päätteeksi juoksemaan putkeen, leikkimään narupallolla, tekemään hyppytekniikkaa (perussuora) ja keppejä. Myrtti oli ihan intona. Mette muuten oppi tulemaan koiraportin yli, kun sen mielestä oli tosi epäreilua, että kaverit pääsi treenaamaan.. Sinnikäs pikkulikka, ei ollut ollenkaan ongelmia hypätä paikaltaan portin yli.


Riistakaverukset


Maailman paras pomo


Söpö nassu


Pennut


Tänään olikin vuorossa Porvoon näyttely, jonne Mette oli ilmoitettu. Tuomarina lapinkoirilla oli Tanya Ahlman-Stockmari. Mette esiintyi aika mukavasti ja oli ROP-pentu saaden KP:n. Muita pentuja ei ollut ilmoitettu, mutta tyytyväisiä ollaan ensimmäiseen pokaaliin ja esiintymiseen. Muutenkin Mette käyttäytyi ihan hyvin näyttelypaikalla. Ja pitihän pikkutypsylle ostaa sitten menestyksen johdosta uusi (ja kallis...) panta, pari lelua ja luita. ;) Meidän taloudessa kun harvemmin noita pokaaleita saadaan.


"Oikea koko. Erinomaiset taittokorvat. Kevyehkö kuono-osa. Vielä kapea edestä. Oikeat mittasuhteet rungossa. Kaunis karvapeite tulossa. Liikkeiden tulee vakiintua. Erinomainen käytös. Rodunomainen lähestyttäessä." PEK 1 KP ROP-pentu


Pennuilla oli kyllä hauskaa ja ne jaksoi leikkiä koko viikonlopun. Eikä tuo Mette vieläkään vaikuta väsyneeltä, tuolla se jyystää jotain vanhaa luuta..


Ps. Metestä kysyttiin tänään onko se australianpaimenkoira? Ainakin luulee olevansa...

Ja loppuun vähän hauskuuttaPallokoira ja putkikoira.

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti