sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Jotain pientä


Aamusella tein ensin Metelle jäljen. Nurmi oli vielä ihan märkä ja tein ekaa kertaa suoran sijaan iiiisoooja kaaria. Pari kertaa nosti pään ylös, mutta jatkoi itse jäljen ajamista. Hyvin meni askeleelta toiselle, muutamia askeleita lukuunottamatta. Meten jäljen jälkeen vähän tokoa.


Myrtti aloitti perusasennolla ja seuraamisella. Edistää ihan hurjasti ja perusasentokin on vino ja nousee koko ajan edemmäs. Sen peppu on varmaan kohta mun varpaiden kohdalla.. Sitten tehtiin kakeja, milloin vapautin maasta, milloin ekasta istumisesta jne. Tämä auttoi. Alkuun teki parit  "jäätymiset", kun toistamiseen olisi pitänyt nousta istumaan. Yllätyksellisyys kuitenkin toi ihan uuden ilmeen ja Myrtti oli skarppi. Luoksetulon stoppeja lihapullia heitellen ja liikkeenä suora luoksari. Ihan vielä en uskalla liittää tuota stoppia tuohon liikkeeseen. Loppuun noutojuttuja, jossa tulikin hyvä uusi tilanne. Viereen tuli auto ja autosta ulos lapinkoira. Vaadin Myrtiltä samalla tavalla ja se unohti häiriönsä :)


Mette teki perusasentoa ja kääntymisiä. Pitäisi käsiapua vähentää pikkuhiljaa. Paikallaoloa, aika 3 s ja etäisyys ehkä 30 cm.. Tästä se lähtee! :D Luoksetulon vauhtia namien heittelyllä ja leikkiä uudella lelulla. Se olikin Meten mielestä ihan paras lelu ikinä!


Jaavan kanssa metallinoutokapulan pitämistä ja paikallaolo metalli suussa (istuen). Liikkeestä seisomisia ja istumisia. Jaava oli ihana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti