keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Myrtin liitelyt ja toksot


Ulkona +27 astetta ja hullut treenaa.. Myrtti aloitti tokoilemalla Arvin seurana, Teija teki luoksepäästävyyden ja liikkuroi. Tehtiin 2 settiä luoksepäästävyys + paikallamakuu (lyhyt). Ekan luoksepäästävyyden jälkeen Myr taas vähän möllötti, joten tökkäsin sitä jalalla ennen maahan-käskyä. Toimi! Jäi huonoon asentoon ja vinoon, mutta ei välitetty siitä. Tokalla yrittämällä olikin jo messissä ja ei tarvinnut tökkiä, teki hyvän maahanmenon ja makoili hyvässä asennossa. Jes!!! Loppuun häiriöseuraamista Teijan liikkuroidessa ja sekä Teijan että Lauran pyöriessä ympärillä. Myrtti katsoi aluksi molemmat, mutta tsemppasi hyvin. Hyvä treeni, parempi mieli! :))


Pihalta siirryttiin suoraan maneesiin esteiden pariin. Naksuttelin Myrtille ensin yksittäisiä hyppyjä ja helteestä huolimatta oli mukavan innokas. Rata oli aika sopiva meille ja meillä molemmilla taisi olla jopa kivaa ;) Ainut, että Myrtti jäi pariin otteeseen ihmettelemään kouluttajaa ja sivukorvalla tarkkaili katsomossa olevia.. Voi Myrriäistä...


Jäähdyttelylenkki tehtiin heppalaitumien välissä, nyt Mette kulki siellä hiljaa! Sunnuntaina Mette näki elämänsä ensimmäiset hevoset ja meteli oli aikamoinen... Mette on siinä mielessä "hauska" tyyppi, että maneesilla tai missä tahansa muualla, missä se tajuaa olevan treenien kyseessä, tyyppi huutaa ja riehuu ja on vähän vallaton (keskittyy tekemään, mutta väliajat/oman vuoron odottaminen on tuskaa). Mun pitääkin aina harrastaa pentukoppeja, kun avaan peräkontin ja vaihdan treenattavaa koiraa. Normielämässä se on kuitenkin aika rauhallinen ja hiljainen tyyppi, paitsi komentaessaan Myrttiä ;) Niin, Mettekin sai treenata aikuisten juttuja, kun pääsi pitkästä aikaa sujahtamaan putkeen. Vauhdilla mennään!


Jaavakin oli messissä mukana ja sen puuhastelut koostuivat *rumpujen pärinää* tunnarista. Väärät pussissa, vieressä oma piilossa ja hyvin työskenteli. Kävi haistamassa vääriä, jatkoi oman etsimistä. Ihku Jaava! Huomenna on Jaavalla neljäs carthopren-pistos ja Kesti katsoo, että missä mennään. Jaava on nyt ollut muutamalla pidemmällä lenkillä mukana, itse en ole huomannut liikunnassa eroa. Jäykästihän se liikkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti