maanantai 2. toukokuuta 2011

Superit tytöt vappupäivänä!


Vappupäivän iltana ihan loistot tokot ja agit med Laura.


Myrtti aloitti paikallamakuulla Arvin kanssa, kävin nopeasti piilossa. Kerran käänsi kyljeltä toiselle, muuten ok. Ekassa setissä parit seuraamiset Lauran liikkuroidessa, palkaten toisesta. Hämillään, hämillään. Toisessa setissä kokeenomaisesti luoksetulo, liikkeestä seisominen ja hyppy. Luoksetulo hieno, seisomisessa teki maahanmenon, hypyssä hyppäsi esteen uudelleen sivu-käskyllä. Kolmannessa setissä korjailuja; liikkeestä seisomisia Lauran käskytellessä (alkoi ennakoimaan jo kuulleessan "käsky", joten tuli seuraamistreeniäkin), hypyn vahvistelua. Myrtti oli ihan messissä kokeenomaisessa ja tosi hyvässä vireessä. Ihana Myr!


Jaava teki liikkeestä istumisen, hyppynoudon, tunnarin ja ruudun kokeenomaisesti (ruudussa palkka). Jaava oli niiiiiiiiin meiningeissä, ei sitä voi ottaa tosissaan.. :D Liikkeestä istuminen super, hyppynoudossa meinasin vain käydä kapulalla ja tulla takaisin ilman (noutokäskyllä toi kuitenkin), tunnarissa vouhkasi ja jätettiin tunnari siihen. Jaava oli nimittäin saanut hajun loppupalkasta ruudussa ja oli kierrokset KORKEALLA eikä silloin kykene keskittymään tunnariin. Seurautin lähetyspaikalle ja ruutuun superisti. Loppupalkan jälkeen oli hyvässä vireessä tunnaria nähden ja teki sen täysin oikein (haisteli vääriä ja toi oman). Vielä kakeja, joissa Laura häiriköi takana. Ei haitannut, mutta kaket vaatii paljon toistoja. Siinä oli Jaavan puuhastelut. Japutti on kyllä niin mainio keksiessään kaikkia omia pikkujuttujaan.


Myrtti pääsi vähän treenaamaan irtoamista hypyillä ja putkilla. Myrtti oli niin erilainen kuin tiistain ohjatuissa treeneissä, ero on huomattava. Pakko katsoa peiliin, muutan varmasti omaa käyttäytymistä hurjasti ohjatuissa eli omatoimisissa ageissa olen rento -> Myrtillä hauskaa ja kivaa. Myr oli kyllä ihan loisto tyttö tänään, näitä päiviä lisää!!


Mette Metulainen pääsi myös pujahtelemaan putkesta ja naksuttelin vähän siivekkeiden välistä menoa. Mekku oli niin tärkeänä ja tomerana, kun pääsi hommiin. Loppuverkkalenkillä se oli vähän tuhma ja yritti karata heppalaitumille syömään kakkaa (laitumilla ei siis ollut hevosia) ja lähes autolla lähti pokkana huitelemaan vaan jonnekin. Ensin ei meinannut kuulla mitään, mutta ensimmäisellä "mennään"-käskyllä tuli tuhatta ja sataa. Itsenäiset pienet lapinkoirat on kivoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti