lauantai 14. toukokuuta 2011

Hyppykoulutus vol. 1


Vihdoinkin oli kauan odotettu Myrtin hyppykoulutus, kouluttajana Vappu Alatalo. Koulutus alkoi luennolla (josta tuli huono omatunto...) ja harjoituksina tehtiin paikaltaan yksi hyppy, paikaltaan okseri ja 5 hypyn tekniikkasuora. Harjoituksissa käytettiin targettia, jolle koira joko lähetettiin tai mentiin targetin viereen kyykkyyn, selkä koiraan päin. Myrtin maksimi hyppykorkeus oli 45 cm, sen jälkeen tekniikka katosi. Vapun mukaan Myrtillä on perustekniikka ok, se vain tarvitsee etuosaansa enemmän voimaa/lihaksia, takana voimaa oli riittävästi. Myrtti hyppysuoralla vähän tömähteli alastuloissa, joka johtui juuri etuosan voiman puutteesta. Myrtillä on kaikki edellytykset oppia hyppäämään teknisesti oikein myös 65 cm, mutta sen eteen on tehtävä paljon työtä! Oli kyllä huojentavaa kuulla, ettei mitään isoa hämminkiä hyppäämisessä ollut. Nyt vain Myrtille jumppaa (varsinkin etuosaan) ja ohjeet yritetään käydä hakemassa Patricia Hirniltä.


Huomenna jatkuu uusilla harjoituksilla! Mielenkiinnolla odotan, että mitä on luvassa :). Ihan tosi mielenkiintoinen kurssi ollut tähän asti.


Viikon kuulumisia sen verran, että torstaina Mette pentutokoili (ollen ihan hirveä, mä olin ihan poikki tunnin jälkeen.. pentutoko voi olla rankkaa!), perjantaina tehtiin pieni jälki puistoon + ihmeteltiin keskustan meininkiä. Jaava tokoili torstaina myös ja oli ihan kuutamolla. Motivaatio???? Tunnarissa ei ollut ajatusta, ei seuraamisessa, kaket sentääs tais sujua. Sama meininki Jaavan osalta jatkui perjantaina, ei löytynyt ruutua (vaikka oli käynyt jo siellä useampia kertoja), seuraamisessa haahusteli, tunnari oli hyvä! ja kaket kans. Myrtti on ollut ihan loistava tokotyttö! Torstaina tehtiin palkatta hihna seuraaminen, seuraaminen irti, liikkeestä maahan + luoksetulo. Myrtti vaan tsemppasi loppua kohti! :)) Perjantaina perusasentoa, jääviä, luoksetuloa ja Myrtti oli ihan super motivoitunut. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti